Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς  ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά  

Νέοι έρωτες για Στάθη και Μυρτάλη!

Η- Γη -της -Ελιάς- Μυρτάλη - Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα

Οι παθιασμένοι έρωτες του Στάθη και της Ιουλίας, αλλά και της Μυρτάλης με τον Στέφανο, λήγουν αμετάκλητα. Ωστόσο, νέοι, ελκυστικοί άνθρωποι μπαίνουν ορμητικά στη ζωή του Στάθη και της Μυρτάλης. Τους υποδύονται οι ηθοποιοί Βαρβάρα Λάρμου και Στέφανος Μιχαήλ.
Ο Στάθης, όσο κι αν προσπάθησε να φέρει ξανά κοντά του την Ιουλία, απέτυχε. Επιστρέφει στη γυναίκα του Αρετή. Προσωρινά όμως η Αρετή θα βιώσει κι άλλη απόρριψη, καθώς ο Στάθης θα ερωτευτεί ξανά!

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σπαράζει για τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Δείτε επίσης Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη

Στη γη της ελιάς θα εμφανιστεί μία πανέμορφη, μυστηριώδης γυναίκα.
Με κρυμμένα μυστικά η γνωριμία της με τον Στάθη θα του γεννήσει έναν παράφορο έρωτα! Κυρίως γιατί θα του θυμίζει την Ιουλία, καθώς της μοιάζει αρκετά.

Την ηρωίδα ερμηνεύει η Βαρβάρα Λάρμου που υποδυόταν τη Σμαράγδα στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου 8 λέξεις.
Η ηθοποιός έχει ήδη εμφανιστεί στη γη της ελιάς, καθώς ντουμπλάρε την Ιωάννα Κουλουκάκου -Ιουλία στα γυρίσματα στο Παρίσι.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 146 , 147 , 148 , 149 , 150

Η -Γη -της- Ελιάς- Βαρβάρα- Λάρμου-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη τα βρίσκει με τον Μάνο

Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα.
Έτσι, αποφασίσαμε να ντουμπλαρουμε την μία μετά την άλλη με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς, εξηγεί ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης είναι ένας επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατή, που θα φέρει ανατροπές στη ζωή τους. Τον ήρωα θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ, γνώριμος από το ρόλο του Έκτορα Αντωνιάδη στη σειρά 8 λέξεις.

Η- Γη- της -Ελιάς -Στέφανος- Μιχαήλ-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τη Μυρτάλη και άλλος χωρισμός βόμβα

Η Μυρτάλη δείχνει να μην έχει πάρει και τόσο βαριά των χωρισμό της με τον Στέφανο, καθώς από τη μια έχει την υποστήριξη των δικών της και από την άλλη τη δουλειά της, στην οποία έχει ρίξει όλο της το ενδιαφέρον.

Μάλιστα μετά τον χωρισμό έχει να ασχοληθεί και με τα εγκαίνια της εταιρείας καλλυντικών, που έχει γίνει το μεγάλο γεγονός που κουβεντιάζει όλο το χωριό. Ολοι δίνουν το «παρών» και εύχονται καλές δουλειές στην Ισμήνη και τη Μυρτάλη, η οποία όπως θα δούμε μέσω της δουλειάς της θα γνωρίσει και τον άντρα που θα μπει στη ζωή της και θα την αναστατώσει ερωτικά. Πρόκειται για κάποιον συνεργάτη της, με τον οποίο θα βρεθούν μαζί στη Θεσσαλονίκη για χάρη της εταιρείας και εκεί θα αρχίσει ένα νέο ειδύλλιο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close