Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιακωβο τα κρυφά μυστικά της

Η Γη της ελιάς. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα κρυφά μυστικά της

Η Αθήνα Νομικού, η χήρα του Ιπποκράτη Βρεττάκου, είναι μία φιλόδοξη, σκληρή και απόλυτη γυναίκα η οποία από την αρχή κουβαλούσε δύο μεγάλα μυστικά. Το ένα από αυτά, που σχετίζεται με τη μητέρα της, έχει αποκαλυφθεί.

Όσον αφορά το άλλο μυστικό, δηλαδή την πραγματική σχέση της με το Δημήτρη, το κρατάει κρυφό. Όμως, όχι για πολύ.
Όπως θα δούμε προσεχώς, η Αθηνά παίρνει μία γενναία απόφαση. Μη μπορώντας να ζει άλλο μέσα στο ψέμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

γη-της-ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Photo via: enikos.gr

Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα κρυφά μυστικά της

Πηγαίνει στον Ιάκωβο, με τον οποίο κάθε μέρα που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά, και του εξομολογείται τα πάντα. Όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της, τη Μαρία, και τον φόνο που διέπραξε στα νεανικά της χρόνια, καθώς επίσης και ότι αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Του αποκαλύπτει πως δεν είναι γιος της, αλλά εραστής της. Τουλάχιστον μέχρι και πριν από λίγο καιρό, που ξεκίνησε να την εκβιάζει και τον χώρισε. Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν είναι αύτη που περίμενε και την εκπλήσσει για ακόμη μία φορά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά το γάμο η Ιουλία και ο Στάθης ξανά μαζί

γη-της-ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Photo via: enikos.gr

Και αυτό γιατί ο άντρας την ευχαριστεί που τον εμπιστεύτηκε και του άνοιξε, Επιτέλους, την καρδιά της. Στη συνέχεια, η Αθηνά του εκμυστηρεύεται ότι ντρέπεται τόσο πολύ, που το επόμενο πρωί σκοπεύει να πάει στο Σούνιο και να χωθεί στην αγκαλιά της μητέρας της, Μαρίας. Εκείνη τη στιγμή, ο Ιάκωβος την αιφνιδιάζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

γη-της-ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Της προτείνει να πάνε μαζί γιατί θέλει πολύ να τη γνωρίσει. Λίγη ώρα μετά, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθήνα. Προσπαθεί να τον ψαρέψει και να μάθει τις προθέσεις του απέναντι της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον Γάμο Ιουλίας – Κουράκου

γη-της-ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Όμως ο Ιάκωβος δεν τον δέχεται με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, αφού του αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα και τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ερωτεύεται άλλον και χωρίζει οριστικά

γη-της-ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Την επόμενη μέρα λοιπόν η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν στο Σούνιο και η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά για την γνωριμία τους. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Ιάκωβος περνάει χρόνο στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close