Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη συγκατοικεί με τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς  η Αντιγόνη μένει με τον Ισίδωρο με τον Μάνο να σοκάρεται 

Ένας νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ένα παιχνίδι εκδίκησης, δίχως τέλος. Ο Μάνος συνεχίζει να “ενοχλεί” τον πατέρα του, περνώντας νύχτες ολόκληρες στο σπίτι της Μαρίνας. Αντίστοιχα, ο Ισίδωρος, για να δώσει την απάντησή του, συγκατοικεί με την Αντιγόνη, φτάνοντας στα άκρα τους Βρεττάκους, στην γη της ελιάς.

Η Αντιγόνη εκμεταλλεύεται αυτή την κόντρα ανάμεσα σε πατέρα και γιο και φέρνει τον Ισίδωρο όλο και πιο κοντά της. Στα γενέθλιά του, όλοι είναι καλεσμένοι στο σπίτι του και του εύχονται χρόνια πολλά, σε ένα κλίμα γιορτινό. Ο Μάνος επιλέγει να περάσει τη μέρα αυτή, αγκαλιά με την Μαρίνα στο σπίτι της.

Δείτε επίσης Η Γη της Ελιάς : Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Η- Γη -της -Ελιάς- Ισίδωρος-Μανος

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Οι συνεχόμενες νύχτες πάθους του γιου του με τη νεαρή αυτή κοπέλα, εκνευρίζουν τον Ισίδωρο. Έτσι, για να φέρει ξανά τον γιο του πίσω, αλλά και για να βρει και ο ίδιος μία μικρή παρηγοριά, προτείνει στην Αντιγόνη κάτι περίπλοκο. Να μείνουν μαζί!

Της αναφέρει πως θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί της, πως θέλει να ζήσουν για λίγο σαν οικογένεια. Στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς, ο Ισίδωρος συγκατοικεί με την Αντιγόνη και ο Μάνος ξεσπάει άσχημα!

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει τις οικογένειες

Η- Γη -της- Ελιάς -Ισίδωρος - Αντιγονη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο

Ο τρόμος του πως θα τα χάσει όλα, τον κυριεύει για ακόμη μια φορά. Ο Ισίδωρος θέλει να τον χωρίσει από την Μαρίνα σύμφωνα με το youfly.com , με κάθε τρόπο. Θα καταφέρει να τον φέρει ξανά δίπλα του ή η οργή του Μάνου θα μεγαλώσει, μετά από αυτό το βήμα της συγκατοίκησης;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close