Η Γη της ελιάς: Δύο ηθοποιοι φεύγουν από τη σειρά

Η Γη της ελιάς:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς 2 ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά

Κρίμα ….

 

Ο Νίκος Μέλλος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αδελφό της Εύας, αποχωρεί από την «Γη της ελιάς» λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Νίκος Μέλλος είναι ένας από τους πολλούς νέους ηθοποιούς που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσα από τη «Γη της ελιάς». Ο τέως αθλητής του πόλο που άφησε τις πισίνες για να ασχοληθεί με την υποκριτική υποδύεται τον αδελφό της Εύας, της μηχανικού που κατέφτασε στην Αρεόπολη γεμάτη όνειρα για να μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα στα κτήματα που της άφησε η γιαγιά της, για να καταλήξει στην αγκαλιά, πρώτα του Στάθη και μετά του Χρήστου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Serial Killer Ο Αλέξης σκοτώνει και τον Γεράσιμο

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη-Άρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με Ευτυχία και Κουράκο

Ο Άρης είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί στην Εύα στις δυσκολίες που θα βρει μπροστά της μετά από την απόφασή της να κρατήσει το μωρό της παρά την αντίθετη γνώμη του Χρήστου.

Δυστυχώς, η «καριέρα» του Άρη στη σειρά θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν – ο τρόπος που θα συμβεί αυτό θα αποφασιστεί από τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου, δημιουργούς της «Γης της ελιάς».

Ο λόγος που θα αποχωρήσει ο ηθοποιός δεν έχει να κάνει με την παραγωγή του σίριαλ, ούτε δικές του προσωπικές επιλογές. Η αλήθεια είναι, όπως αποκάλυψε σήμερα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του παίζοντας ποδόσφαιρο κι εδώ και καιρό εκπληρώνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στο θέατρο και στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης επιστρέφει και παίρνει το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί την Μυρτάλη

Όπως λέει ο ίδιος, έχει φτάσει πολλές φορές στα όριά του λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην κίνησή του, και περιμένει πότε θα έρθει η στιγμή που θα μπει στο χειρουργείο για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός επαγγελματικού στίβου για αρκετές εβδομάδες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

Αποχωρεί και ο Κίμωνας από την Γη της Ελιας

Μία κηδεία στη Μάνη, αναμένεται να σοκάρει τους κατοίκους και πρωταγωνιστές της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ένα φρικτό γεγονός θα βάψει στα μαύρα κάποιες οικογένειες και θα σκορπίσει την απόγνωση και τον πόνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πληρωμένη δολοφόνος έρχεται στην Μάνη για να σκοτώσει την Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας
Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για ορισμένους χαρακτήρες. Ένας μεγάλος και παθιασμένος έρωτας σβήνει απότομα και άδοξα… Ένα σπίτι κλείνει και μια οικογένεια ξεκινά εμφύλιο, εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Όπως πρώτο έγραψε το Youfly.com, ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας θα χάσει άδοξα τη ζωή του, μέσα σε μία θανατηφόρα συμπλοκή. Ο Δημοσθένης θα καταφέρει να μπλέξει τον γιο του στις βρωμοδουλειές του, αγνοώντας τον κίνδυνο. Ο Κίμωνας δε θέλει να γίνει ένα με τον υπόκοσμο, για αυτό και αναζητά τρόπους να ξεφύγει.
Η Δήμητρα δε γνωρίζει τίποτα. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και οι δυο τους σταδιακά απομακρύνονται, καθώς οι κόσμοι τους διαφέρουν… Ο ένας ζει στο σκοτάδι κι η άλλη στο φως..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Δημοσθένης ανοίγουν πόλεμο

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Μόλις ο Κίμωνας πεθάνει, όλα θα αλλάξουν. Όλη Μάνη θα γίνει ένα στην κηδεία και όλοι θα σπεύσουν να συμπαρασταθούν στους Καπερνάρους, στην γη της ελιάς. Ο φρικτός αυτός θάνατος θα βάλει σε σκέψεις τους πρωταγωνιστές.. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Close