Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Ισίδωρος και Δημοσθένης σε άγριο πόλεμο.

Καλά κατάλαβα τι θα γίνει…

Η Μυρτάλη θέτει σε κίνδυνο την οικογένειά της. Γεμάτα ένταση είναι τα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς του mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Ισίδωρος ανακαλύπτει την πλεκτάνη του Δημοσθένη και ξεκινά άγριο πόλεμο εναντίον του, μιας και η Μυρτάλη θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την οικογένεια της. Στο μεταξύ η Ειρήνη συλλαμβάνεται για μία νέα κλοπή αναστατώνοντας τον Δημοσθένη και την Ασπασία.

Η Γη της Ελιάς αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην κανονική ροή του προγράμματος με νέα επεισόδια. Σ’ αυτά πρόκειται να μας απασχολήσουν ο Ισίδωρος και ο Δημοσθένης. Ο τελευταίος αφού προσεγγίζει με δόλιο τρόπο την Μυρτάλη καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να της δανείσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ρεζιλεύεται σε όλη τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στην τρέλα την Ιουλία

Έτσι, εκείνη συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της οικογενειακής επιχείρησης και αυτός την κρατάει στο χέρι. Στα επόμενα επεισόδια όμως η Μυρτάλη αδυνατεί να καταβάλει την πρώτη δόση του χρέους της και ο αδίστακτος άντρας αρπάζει την ευκαιρία να την εκβιάζει δείχνοντας της το σκληρό του πρόσωπο.

Η κοπέλα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του και βρίσκεται σε απόγνωση καθώς κινδυνεύει να χάσει τις μετοχές της στην εταιρεία. Έτσι αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον Δημοσθένη. Τότε εκείνος γίνεται έξω φρενών, καθώς με την παραπάνω ενέργεια θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια των Βρετακών, και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόταση γάμου στην σειρά

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα βάζει με τον Ισίδωρο

Ανακοινώνει στην ανιψιά του ότι θα πληρώσει τις δόσεις του χρέους της στον Δημοσθένη αλλά με τον όρο να του παραχωρήσει τις μετοχές της από την οικογενειακή επιχείρηση. Όπως και γίνεται. Έπειτα ο Ισίδωρος επικοινωνεί με τον Δημοσθένη και του ζητάει να συναντηθούν για κάτι σημαντικό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μας δείχνει με καμάρι τη βέρα της

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει στο ξύλο την Ασπασία

Εκεί οι δύο άντρες έρχονται σε άγρια κόντρα, ο Ισίδωρος του ξεκαθαρίζει πως δεν θα του επιτρέψει να βάλει χέρι στην οικογενειακή τους επιχείρηση και τον κατηγορεί για την πλεκτάνη που έστησε στην Μυρτάλη με ύπουλο τρόπο. Του ανακοινώνει πως θα πληρώσει εκείνος το χρέος της Μυρτάλης και τον προειδοποιεί ότι από δω και πέρα βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο οπότε να μείνει μακριά από την οικογένεια του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close