Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης-Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης επιστρέφει και παίρνει το παιδί.

Πω ρε με έναν… τύπο που έχουμε μπλέξει…

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς ο Σωκράτης θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει ξανά την Αγγελική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ρεζιλεύεται σε όλη τη Μάνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στην τρέλα την Ιουλία

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ο Σωκράτης θέλοντας να διεκδικήσει ξανά την Αγγελική θα καταθέσει τελικά αγωγή στο ίδρυμα για την πατρότητα της μικρής. Για να γίνει όμως δεκτό το αποτέλεσμα πατρότητας στο δικαστήριο, θα πρέπει να γίνει ένα νέο τεστ DNA, όπως ορίζει ο νόμος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόταση γάμου στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα βάζει με τον Ισίδωρο

Ο Σωκράτης στη «Γη της Ελιάς» θέλοντας να αναγνωριστεί η Αγγελική ως κόρη του, θα καταφύγει στο δικαστήριο λέγοντας πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του παιδιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μας δείχνει με καμάρι τη βέρα της

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει στο ξύλο την Ασπασία

Ακόμα όμως και αν το δικαστήριο αποφασίσει να αναγνωρίσει τη μικρή ως κόρη του, δεν σημαίνει ότι θα πάρει την Αγγελική από την οικογένεια Βρεττάκου, κάτι μάλιστα που δεν είναι και στις προτεραιότητές του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close