Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 73 , 74 , 75 , 76 , 77 :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Ιουλία θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη του Στάθηηηη!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 74 στις 15/1/2023

Επεισόδιο 74

Κυριακή

Ο Στάθης κάνει μία άγαρμπη πρόταση γάμου στην Ιουλία και εκείνη αποφασίζει να τον τυραννήσει πρώτου δεχτεί. Την ίδια ώρα όλο το χωριό συζητά την επανασύνδεση τους παρόλο που κανείς δεν τους έχει δει επίσημα μαζί πέρα από την Αρετή η οποία καιροφυλακτεί.

Η Βασιλική νιώθει παραμελημένη και κάνει παράπονα στο Φίλιππο ενώ η Μαργαρίτα εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες καθώς η αρνητική στάση του Αλέξη απέναντι στον Γεράσιμο υπερβαίνει κάθε όριο.

Ο Κίμωνας πιέζει τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσης της στην Αθήνα καθώς αυτός αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ζωή όλων αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη

Ο Δημοσθένης φανερά ενοχλημένος από την σχέση του γιου του με την αστυνόμο αποφασίζει να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη. Παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 75 στις 16/1/2023

Επεισόδιο 75

Δευτέρα 

Ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών. Η Μυρτάλη από την άλλη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της. Η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημα της και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Ισίδωρος κάνει τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένους μεταξύ άλλων την Αθηνά και τον εισαγγελέα γεγονός που κάνει το κλίμα αμήχανο. Μετά το δείπνο ο εισαγγελέας συνοδεύει την Αθηνά στο σπίτι της. Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την Μυρτάλη ο Αλέξης βγαίνει για ποτό και γνωρίζει μια κοπέλα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο πνιγμός που θα καθηλώσει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα κάνει έκτρωση

Παίρνουν τη νύχτα μαζί. Ο Στάθης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ιουλία, αυτή τη φορά με μονόπετρο. Η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό από το Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 76 στις 17/1/2023

Επεισόδιο 76

Τρίτη 

Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Μάνος μαθαίνει για τα κατορθώματά της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με το Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση.

Αποφασίζει αντί να παραχωρήσει μετοχές στο Δημοσθένη να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από την Μυρτάλη. Η Μυρτάλη απαρηγόρητη από την εξέλιξη ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη αλλά κι αυτός της γυρνάει την πλάτη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική ζητά διαζύγιό- Αισθάνομαι ότι είμαι εδώ μόνο για να κοιτάζω το παιδί και το σπίτι

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση της Αλκμήνης

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς την Μαργαρίτα. Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο ενώ ο Κουράκος πολιορκεί όλη την ώρα την Ευτυχία.

Η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να της καλωσορίσει. Ο Δημοσθένης βάζει στη δουλειά τον Θανάση και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 77 στις 18/1/2023

Επεισόδιο 77

Τετάρτη 

Ο Κίμωνας συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητες του δεν καταφέρνει να αντισταθεί στη πίεση του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μία συναλλαγή. Γι’ αυτόν το λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα επικαλούμενος στην Δήμητρα μία ψεύτικη δικαιολογία.

Η Μυρτάλη ζητά από την Αντιγόνη και την Ιουλία να μιλήσουν στον Ισίδωρο προκειμένου να μην του παραχωρήσει τις μετοχές της. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος παραμένει αμετακίνητος και σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μετά το θάνατο του παιδιού της η Αρετή στέκεται βράχος στην Ασπασία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αλέξης-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: 2 ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά

Στο μεταξύ η ισορροπία στη σχέση Μυρτάλης και Άλεξ φαίνεται πως αλλάζει αφού πλέον ο Άλεξ είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Ο Άρης αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από το Δημοσθένη ενώ η Εύα ανακοινώνει στο Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της.

Ο Κίμωνας μετανιωμένος επιστρέφει στη Μάνη και δηλώνει με οργή στο Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ξανά σε παράνομες δραστηριότητες.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 78 στις 19/1/2023

Επεισόδιο 78

Πέμπτη 

Η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για το φόνο του Ανέστη και προκειμένου να μην την δει στην φυλακή την συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του. Η Χάιδω περνά ξένοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με την Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου.

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθηνά αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει την σχέση τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Serial Killer Ο Αλέξης σκοτώνει και τον Γεράσιμο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με Ευτυχία και Κουράκο

Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές μη μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει την Σάντρα να περικυκλώνει τον Φίλιππο και αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της. Η ψυχολογία της πέφτει στα τάρταρα.

Την ίδια ώρα που η Αρετή για να χωρίσει το Στάθη από την Ιουλία αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα γίνεται η σκιά τους και πάει έξω απ’ το σπίτι τους για να τους κάνει μάγια. “Θα τους καταστρέψω. Αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί” μονολογεί. Θα καταφέρει να τους χωρίσει;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης επιστρέφει και παίρνει το παιδί

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέο φονικό στην σειρά

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close