Η Γη της ελιάς : Ο Κουράκος ξυπνά και ψάχνει τον δολοφόνο του

Η Γη της ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Κουράκος ξυπνά και ψάχνει τον δολοφόνο του

Μα καλά και αυτός ο Κουράκος με το που συνήλθε πήρε τους δρόμους και ψάχνει δολοφόνους. Εντάξει δεν λέω δεν ήταν λίγο αυτό που έπαθε αλλά κάτσε βρε Χριστιανέ μου λίγο ,να σου φτιάξει μια σουπίτσα  η Ιουλία να γιάνεις .

Ο Κουράκος συνέρχεται και η χαρά σκορπίζεται, στη Γη της Ελιάς. Η Ιουλία, τρισευτυχισμένη που ο αγαπημένος της άνοιξε τα μάτια του, είναι διαρκώς στο πλευρό του. Και τον βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Η γη της ελιάς spoiler: ο Κουράκος συνέρχεται και αναζητεί τον επίδοξο δολοφόνο του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Εύα Δήμα και τα ένοχα μυστικά της

Η-γη-της-ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επικοινωνεί με την Βασιλική  Εκτός εαυτού η Αρετή

Όλη η οικογένεια ανακουφίζεται στην είδηση πως ο αστυνόμος συνήλθε. Μετά από δύο χειρουργεία και τους γιατρούς να αναφέρουν πως η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, ο Γιώργης κατάφερε να βγει δυνατός.

Αλλά κι έτοιμος να αναλάβει δράση. Τί σημαίνει αυτό; Οι έρευνές του ξεκινούν! Δεν θα ησυχάσει αν δεν βρει εκείνον που τον πυροβόλησε. Αν και η Ιουλία του ζητάει να μείνει στο σπίτι ξαπλωμένος, να ηρεμήσει από το δυνατό αυτό χτύπημα, εκείνος θέλει να επιστρέψει στο τμήμα, για να βρει τον ένοχο!

Η-γη-της-ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Στο μεταξύ, ο Ανέστης συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του, χωρίς να γνωρίζει πως ο Κουράκος είναι στα ίχνη του. Ο αστυνόμος είναι αποφασισμένος να βρει αυτόν που του έριξε τη σφαίρα, με κάθε κόστος.

Η αναζήτηση ξεκινά. Ο Ανέστης αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει και περνάει στην αντεπίθεση. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει, χωρίς ο Γιώργης να γνωρίζει πως το πρόσωπο που ψάχνει, βρίσκεται τόσο κοντά του…

Η-γη-της-ελιάς-Κουράκος

Oλοι στο τμήμα τον υποδέχονται με τεράστια χαρά. Ο Κουράκος ξεκινάει τη δουλειά, με τον παρολίγον δολοφόνο του να αποκαλύπτεται σύντομα. Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close