Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι όμορφες καθώς ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη.

Ο Στάθης με την Εύα θα γνωριστούν, κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες.

Θα έρθουν κοντά, στην αρχή για λόγους επαγγελματικούς. Η Εύα θα επισκεφτεί τη Μάνη, έχοντας κληρονομήσει κάποια χωράφια από την γιαγιά της. Ως πολιτικός μηχανικός, θέλει να προχωρήσει σε μία τεράστια και κερδοφόρα επένδυση, η οποία σύμφωνα με το youfly.com θα επηρεάσει σημαντικά τους κατοίκους της Αρεόπολης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αρετή;

Ο Στάθης θα προσπαθήσει να την ξεναγήσει, να της μάθει τα μυστικά του τόπου, να έρθει κοντά της. Φανερά γοητευμένος από την παρουσία της, θα επιδιώκει διαρκώς να βρίσκεται στο πλάι της, με την Εύα να γοητεύεται.

Οι βόλτες τους με τη μηχανή θα ξεκινήσουν. Ένας μεγάλος έρωτας θα φουντώσει στην γη της ελιάς, με τις πρώτες φωτογραφίες του Στάθη και της Εύας να μας ταξιδεύει… Πράγματι, ο έρωτας αυτός θα είναι γεμάτος σασπένς κι ένταση! Παρακάτω, ακολουθούν φωτογραφίες των δύο ηθοποιών, στα γυρίσματα της σειράς, από την όμορφη Καρδαμύλη Μεσσηνίας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Make It Productions (@make_it_productions)

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Ποια στάση θα κρατήσει η Αρετή απέναντι στον σύζυγό της και πώς θα αντιδράσει η Ιουλία, όταν μάθει πως ο αγαπημένος της ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα; Οι μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Εύα Δήμα, μία γυναίκα δυναμική, έξυπνη κι αποφασιστική, φέρνει την τεράστια αλλαγή στην υπόθεση!

Θα είναι μόνιμη η διαμονή της στη Μάνη, ή όλο αυτό θα είναι προσωρινό; Θα αντέξει ο Στάθης Καπερνάρος ένα απανωτό χτύπημα της μοίρας;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Make It Productions (@make_it_productions)

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 13 έως την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Επεισόδιο 146 (Κυριακή 13 Φεβρουαρίου)

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης αρνούνται να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τούς εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μήπως έπαθε κανένα ατύχημα. Η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη αρχίζει να χειροτερεύει, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους. Ο Στάθης εξοργίζεται από τον τρόπο με τον οποίο τον αποφεύγει η Ιουλία και ακούγονται βαριές κουβέντες από εκείνον.

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Ιάκωβο και Αθηνά

Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει. Η Αντιγόνη μετακομίζει στο σπίτι του Ισίδωρου και ο Μάνος περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα αυτής της συγκατοίκησης. Ο Κουράκος εντοπίζει τον συνεργό τού Ανέστη και διατάζει τη σύλληψή του, ενώ όταν γυρίζει σπίτι τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Μυρτάλη νιώθει τον χρόνο να πιέζει, καθώς η τράπεζα απαιτεί την αποπληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου κι εκείνη δεν έχει τα χρήματα. Χωρίς λεφτά, όμως, μένει και η Μαργαρίτα, που ανακαλύπτει ότι ο Θεοδόσης πήρε μαζί του όλα τα χρήματα που της είχε βάλει στον κοινό λογαριασμό.

Επεισόδιο 147 (Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου)

Ο Στάθης προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει την Ιουλία να χωρίσει για να γίνουν πάλι ζευγάρι, αλλά εκείνη του δηλώνει πως αγαπά τον Γιώργη. Έτσι, ο Στάθης τής υπόσχεται πως δεν θα την ενοχλήσει ξανά. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ο Θεοδόσης όχι μόνο την εγκατέλειψε, αλλά την έπνιξε και στα χρέη. Η Αθηνά προσφέρεται να βοηθήσει, αλλά η Μαργαρίτα αρνείται.

Ο Φίλιππος ζητά από τον Κωνσταντίνο να συντάξει μια διαθήκη προκειμένου να εξασφαλίσει τη Βασιλική και το παιδί. Ο Αλέξης προσπαθεί να καταλάβει γιατί φέρθηκε έτσι ο πατέρας του και τηλεφωνεί στον ετεροθαλή αδελφό του, τον Νικήτα, αλλά εκείνος αρνείται να του μιλήσει. Η Μυρτάλη ζητά από τον Κουράκο και την Ιουλία να τη βοηθήσουν να πουλήσει κάποιες λίρες για να καλύψει τη δόση του δανείου. Ο Ανέστης μαθαίνει για τη σύλληψη του συνεργού του και φοβάται μήπως τον καρφώσει.

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Η Ευτυχία πιέζει τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν, αλλά εκείνος της εξηγεί πως θέλει πρώτα να αποκαταστήσει την Άννα. Ένα γράμμα του Θεοδόση φτάνει στα χέρια της Μαργαρίτας και την κάνει ακόμα πιο έξαλλη, καθώς βεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ.

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα για την πρώτη δόση του δανείου, ενώ παράλληλα αρνείται πεισματικά να δανειστεί από την Ιουλία. Η Μαργαρίτα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καλεί τον Νικήτα, αγνοώντας πως την ίδια ώρα δύο άντρες έχουν βάλει ένα πιστόλι στον κρόταφο του Αλέξη.

Επεισόδιο 148 (Τρίτη 15 Φεβρουαρίου)

Ο Αλέξης μιλά στη Μαργαρίτα για το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης. Εκείνη τρομοκρατείται, ενώ ακόμα δεν ξέρει τι περιμένει και την ίδια. Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης. Η Μαργαρίτα, πελαγωμένη, αναγκάζεται να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου. Ο Κουράκος καλεί τον Ανέστη στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τραγικές εξελίξεις μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης Νικήτα

Ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Ο Κουράκος επεμβαίνει και τρώει μια σφαίρα στο στήθος. Οδηγείται στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο, ενώ όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και η Ιουλία καταρρέει. Η Χάιδω κάνει άλλη μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Στάθη και να τον πείσει να δεχθούν τη Βασιλική, αλλά οι Καπερνάροι εξακολουθούν να κρατούν πολύ σκληρή στάση.

Επεισόδιο 149α (Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου)

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλά να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Ο Πότης αποφασίζει να κάνει στροφή στη ζωή του και ξεκινά το διάβασμα. Ο Μάνος μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η σχέση τους θα φτιάξει. Στο μεταξύ, η συγκατοίκηση του Ισίδωρου με την Αντιγόνη φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια και δεν λείπουν οι προστριβές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Επεισόδιο 149β (Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου)

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η δόση του δανείου παραμένει απλήρωτη κι ο Στέφανος, έξαλλος, πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα. Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα της ξεκινά πρόωρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close