Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επικοινωνεί με την Βασιλική – Εκτός εαυτού η Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες  καθώς ο Ο Στάθης επικοινωνεί με την Βασιλική και η Αρετή βγαίνει εκτός εαυτού.  

Μπράβο Στάθη που κάνεις το σωστό. Εσύ Αρετούλα μου κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να μην κάνεις ιστορίες τώρα, άσε που μάθαμε πως σε λίγο καιρό θα ερωτευθείς κιόλας. Χαλάρωσεεεεε

Η- Γη -της -Ελιάς Στάθης -Αρετή-

Πατέρας και κόρη έρχονται ξανά κοντά… Παρόλο που η Αρετή έχει βάλει όρια στο θέμα της κόρης της, ο Στάθης προσεγγίζει την Βασιλική, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, στην γη της ελιάς.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Έχοντας τον Πότη να τον ενημερώνει για όλα, ο Καπερνάρος μαθαίνει για την πρόωρη γέννηση της εγγονής του και θορυβείται. Η Βασιλική παραμένει στο νοσοκομείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς το μωρό της μπαίνει με σπασμούς στη θερμοκοιτίδα.

Η Γη- της- Ελιάς- Στάθης-

Ο Στάθης, έντρομος, αποφασίζει να αγνοήσει την σύζυγό του και να επικοινωνήσει με το παιδί του. Θέλει να βεβαιωθεί πως κόρη κι εγγονή είναι καλά, δίνοντας την υπόσχεση πως θα βοηθήσει σε ό,τι κι αν χρειαστούν!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Ιάκωβο και Αθηνά

Έτσι, σταδιακά πατέρας και κόρη χτίζουν μία γέφυρα επανασύνδεσης, με την Αρετή και τον Στέφανο να εξοργίζονται. Το σπίτι των Καπερνάρων έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους καυγάδες να ακούγονται σε όλη την Αρεόπολη!

Η -Γη -της -Ελιάς- Βασιλική -

Ο Στάθης τηλεφωνεί στη Βασιλική σύμφωνα με το youfly.com , με αποτέλεσμα η Αρετή να γίνεται έξαλλη, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οικογένεια θα διχαστεί, με τον Στάθη να αισθάνεται τρομερή πίεση! Θέλει να έρθει ξανά κοντά με την κόρη του, όμως η Αρετή και ο Στέφανος δε το επιτρέπουν.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αρετή;

Η -Γη- της Ελιάς-Εύα -Δήμα

Προκειμένου να αντέξει αυτή την πίεση και τον πόνο, ο πρωταγωνιστής το ρίχνει ξανά στο ποτό. Η κατάστασή του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Μόνο ένα άτομο θα καταφέρει να τον “σώσει” από την φρικτή του καθημερινότητα. Η Εύα Δήμα έρχεται στη Μάνη και φέρνει την απόλυτη ανατροπή στη ζωή του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close