Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι τραγικές καθώς η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή! Ποιον σκοτώνει;

Ax Παναγιά μου κι άλλο φονικό στη Μάνη;;; Γιατί βρε Μαρινάκι μου να βάψεις τα χέρια σου με αίμα…

Στα προσεχή επεισόδια του δραματικού σίριαλ του MEGA, πρόκειται να συμβούν διάφορα γεγονότα. Ένα από αυτά, είναι η απόπειρα βιασμού που γίνεται στη Μαρίνα και πίσω από αυτή κρύβεται ο Ανέστης. Ταυτόχρονα, η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Νικήτα, αγνοώντας κάποια σημαντικά πράγματα…

Δείτε επίσης :Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή

Η Μαρίνα, η καλύτερη φίλη της Μυρτάλης, ορφάνεψε νωρίς και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία μόνη της. Η ίδια είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, με τον οποίο έχουν δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, αν και δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στην επιθυμία του να κάνουν ένα παιδί. Έτσι, όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της αγαπημένης σειράς, το ζευγάρι αποφασίζει να χωριστεί ξανά.

Στο διάστημα που θα είναι χωριστά, όμως, η Μαρίνα θα δεχτεί μία τρομακτική επίθεση. Όλα αρχίζουν όταν ο Ανέστης, μεθυσμένος, πήγαινει έξω από το σπίτι της Ευτυχίας και την κατηγορεί ότι εξαιτίας της η αγαπημένη, του η Ελένη, έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη για το πρόσωπό του.

Ο άντρας δεν αρκείται μόνο στις κατηγορίες και χτυπάει με δύναμη, ενώ η κοπέλα φωνάζει βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή, η Μαρίνα, περνάει τυχαία από το σημείο, βλέπει τι συμβαίνει και αναλαμβάνει δράση. Αρπάζει μία πέτρα και τον χτυπάει στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Στη συνέχεια, οι δύο κοπέλες μπαίνουν μέσα στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Ευτυχία να μην τον αφήσει έτσι, αλλά να καταγγείλει τον Ανέστη στην Αστυνομία ώστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μαθαίνει για το παρελθόν της Μυρτάλης

Το επόμενο πρωί, η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για τη νέα επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία, ώστε να σκεφτεί ξανά με ποιον άνθρωπο έχει μπλέξει και να προσέχει πάρα πολύ, γιατί είναι επικίνδυνος. Μάλιστα, όπως της λέει, μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω, βλέποντας το χτύπημα του άντρα στο κεφάλι του. Την προτρέπει να τον ρωτήσει τι συνέβη και τότε θα καταλάβει αν θα της πει αλήθεια ή ψέματα. Παρόλο, λοιπόν, που εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα τραύματα του, η Ελένη αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα.

Τότε διαγράφει τον άντρα οριστικά από τη ζωή της εκείνος γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα. Αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο και οργανώνει μία βίαιη επίθεση εναντίον της. Συγκεκριμένα, πληρώνει δύο άντρες του υποκόσμου, για να βιάσουν και να χτυπήσουν τη Μαρίνα. Κάποια στιγμή, οι άντρες βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο του. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν και να την πετύχουν μόνη στο δρόμο. Ωστόσο η Μαρίνα καθώς περπατά αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και επιταχύνει τον ρυθμό του βαδίσματος.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανά στο ψυχιατρείο

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή

Βέβαια, κανείς δεν έχει προβλέψει την εξωφρενική συνέχεια! Η Μαρίνα θα αμυνθεί, θα αρπάξει το όπλο και για να σωθεί στην γη της ελιάς, θα πυροβολήσει εν ψυχρώ των έναν από τους δύο ενόχους! Θα τον σκοτώσει ακαριαία.

Όλη η Μάνη θα ξεσηκωθεί. Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και δε μπορεί να πιστέψει τί έχει κάνει. Ο Ανέστης πανικοβάλλεται, καθώς δε περίμενε ποτέ αυτή την εξέλιξη. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά για κανέναν.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γίνεται φόνισσα και μπαίνει φυλακή

Ο Κουράκος αναλαμβάνει δράση. Είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις καθόλου τυχαίες επιθέσεις στην Αρεόπολη. Θα φτάσει, επιτέλους, στα βήματα του Ανέστη; Θα τον τιμωρήσει όπως πρέπει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close