Η Γη της Ελιάς: Τραγικές εξελίξεις μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης Νικήτα

Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης -Νικήτα. Θα ζήσει ο αδερφός του;

H  Μυρτάλη  γίνεται ζευγάρι με τον ετεροθαλή αδελφό του Αλέξη και αρχίζει το μάτς! Ε και πως να μην αρχίσει λέμε εμείς. Ήταν που ήταν ο Αλέξης θα απογίνει τώρα. Αχ βρε Μυρτάλη μου ξανασκέψου το βρε κορίτσι μου. Γιατί κάποιος οσονούπω θα έχει το εκρού του νεκρού.

Παρότι ο Στέφανος βασανίζεται με το χωρισμό του από τη Μυρταλη εκείνη δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. Κυρίως τη δουλειά της αλλά και τον έρωτα με έναν άλλο άντρα που έρχεται να ταράξει τη ζωή της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Η- Γη- της- Ελιάς- Αλέξης- Νικήτας-

Δείτε επίσης  : Η Γη της Ελιας: Ο Στάθης στέκεται στο πλευρό της Βασιλικής

Ο Νικήτας, ο γιος του Θεοδόση πείθεται τελικά και έρχεται στη Μάνη από τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Νικήτας τους εξηγεί που είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί και τον παρακολουθούν άναυδοι. Οι αλήθειες που ακούνε για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου : Tο κάθαρμα! Eχει καταστρέψει τη ζωή τόσων ανθρώπων, λέει η Μαργαρίτα.

Η -Γη -της- Ελιάς - Μαργαρίτα -

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς :Η Βασιλική γυρνάει στη Μάνη χωρίς το μωρό της

Στο μεταξύ ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδερφό του. Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να σε δω. Κάθε φορά που μου έκλεινες το τηλέφωνο με πλήγωνες αφάνταστα .Είμαστε αδέλφια Νικήτα. ψελλίσει σχεδόν δακρυσμένος. Ο Νικήτας ωστόσο, φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν είναι τόσο συναισθηματικός και είναι ψυχρός απέναντί του. Παρόλα αυτά όμως, αποφασίζει να μείνει λίγες μέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του αδελφού του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού [email protected]$Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στο Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά-σιγά να έρχονται πιο κοντά . Παράλληλα ο Νικήτας έχει κάποιον γνωστό και φίλο του  στη Μάνη τον Λεωνίδα Μάλιστα με μεγάλη χαρά τον συναντά κι αρχίζουν να θυμούνται τα παλιά. Σε μία από τις βόλτες που κάνει ο Λεωνίδας με τον Νικήτα, συναντούν τη Μυρτάλη.

Η -Γη- της- Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Ο Λεωνίδας της μιλάει και και τη συστήνει στον φίλο του.Από δω ο Νικήτας μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη της λέει και οι δύο νέοι δείχνουν να χαίρονται για αυτή τη γνωριμία. Λίγο αργότερα, ο Νικήτας ξαναβλέπει τη Μυρτάλη και την προσεγγίζει σε φιλικό επίπεδο. Μιλάνε κυρίως για την ζωή τους αλλά και για τα επαγγελματικά της Μυρτάλης: Μυρτάλη εγώ θα φύγω αύριο. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και θα χαρώ ακόμα πιο πολύ να σε δω στη Θεσσαλονίκη. οπότε δεν σου λέω αντίο. Θα σε περιμένω στην Θεσσαλονίκη, τις επισημαίνει.

Ωστόσο το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή του αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στενοχωρεί. Τα πράγματα όμως στο μέλλον θα γίνουν πιο σοβαρά όταν η Μυρτάλη πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη θα έρθει πιο κοντά με τον Νικήτα.

Η -Γη -της- Ελιάς-Αλεξης -

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι κάτι που θα φτάσει στα αυτιά του Αλέξη θα πυροδοτήσει τραγικές εξελίξεις. Ο Αλέξης θα στραφεί με μανία κατά του αδερφού του ή μήπως αυτήν τη φορά, θα αποφασίσει πως είναι η ώρα να ξεκάνει την Μυρτάλη  μια για πάντα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close