Η Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μαθαίνει για το παρελθόν της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Νικήτας μαθαίνει για το παρελθόν της Μυρτάλης.

Αχ βρε Νικήτα μου τι έχεις να μάθεις για την Μυρτάλη.

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Νικήτας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 159 , 160 , 161 , 162

Μία νέα φιλία γεννιέται που σύντομα θα φέρει και κάτι παραπάνω. Η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς» έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Νικήτα και του ανοίγεται εξολοκλήρου. Η κοπέλα ξετυλίγει σιγά σιγά το παρελθόν της στον Νικήτα κι αυτό τους δένει ακόμη περισσότερο.

Μία τυχαία συνάντηση ήταν αρκετή για να υπάρξει χημεία ανάμεσα στα δύο πρόσωπα. Η Μυρτάλη έχει γοητευτεί από τον Νικήτα, όπως κι εκείνος. Μετά τον χωρισμό της με τον Στέφανο, η Μυρτάλη βρίσκει στο πρόσωπο του Νικήτα ένα άτομο που μπορεί να εμπιστεύεται.

Της έχει λείψει αυτή η κατανόηση, η επικοινωνία. Θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της σε κάποιον χωρίς να την κρίνει, χωρίς να την κάνει να νιώσει άβολα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανά στο ψυχιατρείο

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή

Ο Νικήτας την κάνει να αισθάνεται όμορφα, άνετα και ασφαλής. Κάτι που έχει πραγματικά πολύ καιρό να νιώσει. Έτσι, η Μυρτάλη δεν χάνει λεπτό κι αρχίζει να του αναλύει τα πάντα για τη ζωή της. Δεν παραλείπει να του εξηγήσει τι έχει γίνει με τη διαθήκη του πατέρα της και όλη την περιπέτεια που έχει βιώσει…

Σε αυτήν την κατάθεση ψυχής, η Μυρτάλη αποφασίζει να του πει για τον Στέφανο. Του λέει τα πάντα για τον μεγάλο της έρωτα, πώς κατέληξε αυτή η σχέση και τους καβγάδες που έριξαν. Ο Νικήτας την ακούει με μεγάλη προσοχή και τη συμβουλεύει με τον δικό της τρόπο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μαθαίνει για το παρελθόν της Μυρτάλης

Σύμφωνα με το Youfly.com, η Μυρτάλη κι ο Νικήτας μιλούν για ώρες στη «Γη της Ελιάς» και αυτή η χημεία τους φέρνει όλο και πιο κοντά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close