Η Γη της Ελιάς: 4 χωρισμοί έρχονται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές καθώς 4 χωρισμοί έρχονται

MAΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ

Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα η ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Εμείς εξασφαλίσαμε και σας  αποκαλύπτουμε όλα όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια της  σειράς.

Τα ζευγάρια που οδηγούνται στο χωρισμό

Η Βασιλική και ο Φίλιππος μετά το θρησκευτικό γάμο τους έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που τους φέρνουν συχνά στα όρια τους και απ’ ό,τι φαίνεται έπεται συνέχεια.

Το ζευγάρι όπως έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με μια παλιά συμμαθήτρια και φίλη του Φίλιππου τη Σάντρα, η οποία δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις πραγματικές προθέσεις της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική ζητά διαζύγιό- Αισθάνομαι ότι είμαι εδώ μόνο για να κοιτάζω το παιδί και το σπίτι

Κάτι που αντιλαμβάνεται η Βασιλική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τελευταία νιώθει ιδιαίτερα παραμελημένη και κάνει παράπονα στον αγαπημένο της. Ακόμη τον κατηγορεί ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον σα γυναίκα και γι’ αυτό το λόγο ενδίδει στις προσκλήσεις της Σάντρας για διάφορες εξόδους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα κάνει έκτρωση

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση της Αλκμήνης

Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα του καταλογίζει. Δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για εκείνη όμως όλα αυτά δεν πείθουν την Βασιλική.

Κάποια στιγμή τελευταία βλέπει την Σάντρα να περικυκλώνει τον Φίλιππο και επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τις όχι και τόσο αγνές προθέσεις της. Έτσι λοιπόν σκέφτεται σοβαρά να απομακρυνθεί από τον Φίλιππο.Θα χωρίσουν; Δεν το νομίζουμε παιδιά. Εδώ έχουν αντέξει άλλα πολύ χειροτερα

Ευα -Χρήστος

Άλλο ένα ζευγάρι που δοκιμάζεται έντονα είναι η Εύα και ο Χρήστος ειδικά μετά την απρόσμενη ανακοίνωση ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Έκτοτε η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν συνέχεια για το επίμαχο θέμα καθώς βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους ενώ εκείνος δεν αργεί να την χωρίσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς-Εύα-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά το θάνατο του παιδιού της η Αρετή στέκεται βράχος στην Ασπασία

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής που η Εύα θα πάρει μία απόφαση τόσο για τους δυο τους όσο και για το μωρό που κυοφορεί.

Γεράσιμος – Μαργαρίτα

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Από την άλλη η Μαργαρίτα ενώ προσπαθεί να χαρεί το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και το Γεράσιμο περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο Αλέξης με την αρνητική στάση του υπερβαίνει κάθε όριο.

Μάλιστα όσο προσπαθεί να τον συνετίσει δεν καταφέρνει τίποτα. Κάποια στιγμή ο Γεράσιμος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκαθαρίζει στον Αλέξη τις προθέσεις του ως προς την Μαργαρίτα αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του.

Τότε δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί μια για πάντα απ’ τη γυναίκα.

Κίμωνας Δήμητρα

ο Κίμωνας και η Δήμητρα ζουν τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο ο πρώτος πιέζει την υπαστυνόμο, να σκεφτεί το θέμα της μετάθεσης της στην Αθήνα καθώς εκείνος αργά ή γρήγορα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: 2 ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Serial Killer Ο Αλέξης σκοτώνει και τον Γεράσιμο

Όμως τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στο γιο του κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του με σκοπό να τον κάνει να χωρίσει οριστικά από τη Δήμητρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close