Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική ζητά διαζύγιό- Αισθάνομαι ότι είμαι εδώ μόνο για να κοιτάζω το παιδί και το σπίτι

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειρας είναι καθοριστικές καθώς η Βασιλική ζητά διαζύγιό- Αισθάνομαι ότι είμαι εδώ μόνο για να κοιτάζω το παιδί και το σπίτι

Η Σάντρα έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής κι ενώ οι προθέσεις της δείχνουν να είναι φιλικές, ένα γεγονός και ένα μυστικό που έρχεται στο φως θα ανατρέψει τα πάντα, στη σειρά Γη της Ελιάς.

Φίλιππε τα έκανες όλα πο@@@να

Οπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, η Βασιλική φαίνεται να πειράχτηκε που ο Φίλιππος βγήκε για φαγητό μόνος του με τη Σάντρα, ενώ αυτή έπρεπε να μείνει στο σπίτι με το μωρό. Ο Φίλιππος ωστόσο δεν της έχει δώσει πέρα από αυτό κανένα δικαίωμα για να σκεφτεί κάτι πονηρό γι’ αυτόν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση της Αλκμήνης

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία εξαφανίζεται

Την ίδια ώρα, όλο το χωριό συζητά για την επανασύνδεσή του Στάθη με την Ιουλία, παρόλο που κανείς δεν τους έχει δει επίσημα μαζί πέρα από την Αρετή, η οποία καιροφυλαχτεί. Στο μεταξύ η Βασιλική νιώθει παραμελημένη και κάνει παράπονα στον Φίλιππο: «Νομίζω ότι δεν μου δίνεις πια και πολλή σημασία. Τρέχει κάτι, Φίλιππε; Γιατί αισθάνομαι ότι είμαι εδώ μόνο για να κοιτάζω το παιδί και το σπίτι, ενώ εσύ μια χαρά κάνεις τις βόλτες σου», του λέει.

Παράλληλα ο Λυκούργος ανησυχεί για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως και πιέζει τη Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις. Και όντως η Χάιδω φεύγει, με αποτέλεσμα η Βασιλική να κλειστεί ακόμα περισσότερο στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας τη Σάντρα με καχυποψία, καθώς βρίσκεται συνέχεια μέσα στα πόδια του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά το θάνατο του παιδιού της η Αρετή στέκεται βράχος στην Ασπασία

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο και αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της. Ετσι αποφασίζει να ψάξει λίγο περισσότερο το κοντινό παρελθόν του Φίλιππου με τη Σάντρα και όντως αυτό που ανακαλύπτει την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Βασιλική μαθαίνει λοιπόν ότι πριν τρία χρόνια ο Φίλιππος με τη Σάντρα είχαν δεσμό και γίνεται έξαλλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: 2 ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: 2 ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά

Μόλις επιστρέφει ο Φίλιππος αντικρίζει μια Βασιλική που δεν είχε ξαναδεί: «Νόμιζες ότι θα με κοροϊδέψεις; Οτι δεν θα μάθαινα ότι είχες δεσμό με τη Σάντρα;», του φωνάζει και ο Φίλιππος τα χάνει: «Τι λες, αγάπη μου, ποιο δεσμό; Με τη Σάντρα είμαστε απλά φίλοι. Κάναμε μια επιπόλαιη σχέση, της πλάκας, για λίγο και πριν χρόνια και από τότε είμαστε απλά φίλοι και τίποτε άλλο», της εξηγεί, για να την κάνει ακόμα πιο έξαλλη:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης επιστρέφει και παίρνει το παιδί

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Serial Killer Ο Αλέξης σκοτώνει και τον Γεράσιμο

«Τέρμα! Αυτή δεν θα ξαναπατήσει εδώ μέσα, γιατί θα γίνει χαμός», του φωνάζει και του ζητάει τον λόγο γιατί δεν της είπε τίποτα γι’ αυτό. Ο Φίλιππος τής ορκίζεται ότι δεν το θεώρησε τόσο σημαντικό για να της το πει και της ζητάει συγγνώμη, με τη Βασιλική να μην τη δέχεται και να φτάνει στα άκρα ζητώντας διαζύγιο Θα καταφέρει ο Φίλιππος να μεταπiσει τη Βασιλική ή θα διαλυθούν όλα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close