Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η «Μυρτάλη» από τη «Γη της Ελιάς» βρέθηκε στον καναπέ του «Τι λες τώρα!» και μίλησε για την πορεία της στο χώρο και τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του MEGA. Η Αφροδίτη Μαρία Λιάντου, όπως είναι το πλήρες όνομά της μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της και τις ασχολίες που της αρέσουν, όπως το να γράφει μουσική ή το να ράβει ρούχα.

«Ήξερα από μικρή ότι θα φύγω για την Αγγλία, γιατί δεν μπορούσα να σπουδάσω εδώ αυτό που ήθελα. Η μαμά μου το είχε δεδομένο» σημείωσε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εκδικείται

Η «Μυρτάλη» μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καταλάβει πόσο αναγνωρίσιμη είναι. «Με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε: “Θα κάνουμε μια νέα σειρά και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο”» ανέφερε.

«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει το ρόλο» συμπλήρωσε.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Άννα αλλάζει σύντομα πάλι πρόσωπο

«Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα» τόνισε για τις δυσκολίες της στα γυρίσματα, ενώ η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από τη συνέχεια της σειράς. Το δικαστήριο θα γίνει σύντομα, αλλά ωστόσο δεν μας είπε αν η Μυρτάλη θα το κερδίσει και θα δικαιώθει, η θα το χάσει. Ακόμη δεν θα καταλάβει πως ο Ισίδωρος έχει στήσει όλη αυτή τη πλεκτάνη. Ακόμη αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος την φαντασιώνεται γενικά. Το μεγάλο σπόιλερ όμως είναι πως η Μυρτάλη δεν θα συνεχίσει να είναι καλά με τον Στέφανο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

«Η Μυρτάλη με τον Στέφανο θα έχουν δυσκολίες στη σχέση τους, λόγω της μητέρας του. Εχεί αρχίσει και κουράζεται γιατί είναι τόσο με τη μαμά του  μαζί συνεχώς. Η Μυρτάλη ακυρώνει πολλές φορές εξόδους για είναι με τον Στέφανο  και αυτός κοιμάται στη μαμά του! Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας! Το ότι ήρθαν κοντά με την Αρετή, ήταν μια μικρή παρένθεση και η κόντρα συνεχίζεται.  Η Αρετή δεν θέλει με τίποτα να παντρευτεί η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Θα έχουμε τσακωμούς και εντάσεις» ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ενώ δεν μας είπε αν θα έρθει ο οριστικός χωρισμός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close