Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολύ ευχάριστες καθώς η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη  Γη της Ελιάς είναι αυτές που θέλουμε καθώς  το παιδί που Περιμένει η Βασιλική θα ενώσει τις δύο οικογένειες.

Τελικά ο τολμών νικά και από ότι φαίνεται Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο. Έχει δίπλα το Φίλιππο που την ενθαρρύνει στο καθετί.  Και από ότι αποδείχτηκε, Καλά έκαναν και παραμέρισαν τις οικογένειές τους. Κι σε λίγους μήνες θα έχουν και το μωράκι τους. ΤΙ πιο όμορφο από αυτό που τους περιμένει. Θα είναι όμως όλα εύκολα για την Βασιλική και τον Φίλιππο;

Η Χάιδω όχι μόνο μαθαίνει ότι ο Φίλιππος έχει σχέση με τη Βασιλική, αλλά και ότι η κόρη των Καπερνάρων είναι έγκυος και σκοπεύει να παντρευτεί με τον γιο της σύμφωνα με το queen.gr! Η Χάιδω μαθαίνει τα πάντα για τον γιο της, τον Φίλιππο, και τη Βασιλική, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι τηλεθεατές. Όλα δείχνουν πως η Χάιδω έχει μεταμορφωθεί σε έναν… «άγγελο», αφού μόλις μαθαίνει τα νέα, αντί να σοκαριστεί και να γίνει έξαλλη, «πετάει» από τη χαρά της και αγκαλιάζει τη μέλλουσα νύφη της σαν δικό της παιδί!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά στην Αθήνα πριν γεννηθεί το παιδί τους, και έτσι βάζουν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα. Έλα, όμως, που ο κόσμος είναι πολύ μικρός και ο Λυκούργος «πέφτει πάνω» σε αυτή. Ο Λυκούργος, έχοντας και μία πολύ μεγάλη αδυναμία στη Χάιδω, δε θέλει αλλά ούτε και μπορεί να της κρατά μυστικά. Πρώτα, όμως, πηγαίνει να βρει τον Φίλιππο, ώστε να σιγουρευτεί ότι αυτό που διάβασε ισχύει.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης δολοφόνος για δεύτερη φορά  Ποιον θα σκοτώσει ;

Ο Φίλιππος του το επιβεβαιώνει και του αποκαλύπτει μάλιστα ότι η Βασιλική περιμένει το παιδί του. Ωστόσο, τον προειδοποιεί ότι αν πει κάτι στη μητέρα του, θα εξαφανιστεί από τη Μάνη την ίδια μέρα και δε θα τον ξαναδούν ποτέ.

Ο Λυκούργος καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό για λίγες μέρες, όμως κάποια στιγμή «λυγίζει» και τα λέει όλα στη Χάιδω!  Η Χάιδω συγκινείται και δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει γιαγιά – και κάτι μας λέει ότι θα είναι η καλύτερη! Στην αρχή δε λέει τίποτα στον Φίλιππο, ωστόσο η συμπεριφορά της αλλάζει προς το πολύ καλύτερο και γίνεται τόσο γλυκιά, που ο γιος της παραξενεύεται (πού να φανταστεί!).

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πλακώνεται η Χάιδω με τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Τα δύο αυτά παιδιά ,είναι δύο παιδιά θύματα των μανάδων τους και της μοίρας. Η μάνα του Φίλιππου, η Χάιδω, του έχει καταστρέψει τη ζωή με τις παραδόσεις και την αυστηρότητα της. Εκείνη του όπλισε το χέρι για να πυροβολήσει τον Στέφανο, πράγμα που ομολόγησε στη Βασιλική.
Μάλιστα, παραδόθηκε και στην αστυνομία για να της δείξει ότι την αγαπάει και ότι έχει μετανιώσει. Ο Φίλιππος είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της! Είναι ο άνθρωπος της, η Αδελφή ψυχή της, μοιάζουν πολύ.

Πριν λίγο καιρό Ή Ιφιγένεια Τζολά και ο Διονύσης Παπανδρέου έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό 7 μερες TV και μεταξύ άλλων άφησαν να εννοηθεί ότι θα υπάρχει μία συγκλονιστική συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έρθει η πολυπόθητη Σιάξη ανάμεσα στις δύο οικογένειες καθώς και οι δύο πιστεύουν στην αγάπη που μπορεί να γιατρέψει όλες τις πληγές .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Ανάμεσα σε αυτά που είχαν πει ήταν πως θέλουν να επιβιώσει ο έρωτας τους. Να ανθίσει και να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες. Να ζήσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια. Να νικήσει η αγάπη και όχι το μοχθηρό περιβάλλον τους.
Να μην πληρώσουν τα σπασμένα του παρελθόντος.
Να δώσουν το μήνυμα ότι η αγάπη είναι πιο ισχυρή από το μίσος!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Από ότι φαίνεται οι συντελεστές της σειράς, άκουσαν αυτό που ζητάει ο κόσμος και το ζευγάρι θα οδηγηθεί στην εκκλησία.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Η Βασιλική θα νυφούλα!

Θα παντρευτούν ο Φίλιππος με τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close