Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εκδικείται

Η Γη της Ελιάς : Μεγάλες αναταράξεις έρχονται- Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Λυκούργος εκδικείται.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εκδικείται Οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς αναμένεται να καθηλώσουν για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή τη φορά η μεγάλη ανατροπή στη «Γη της Ελιάς» έρχεται από τον Λυκούργο ο οποίος καιρό τώρα ψάχνει να βρει τη κατάλληλη ευκαιρία για να τιμωρήσει το φυλακισμένο πρώην γαμπρό του που ως γνωστό είχε απαγάγει την αγαπημένη του εγγονή. Ο Λυκούργος του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν θυμάται τον Σάββα.

Έχει πολλά ράμματα για τη γούνα αυτού του απαίσιου τύπου ο Λυκούργος. Πρώτα κακοποίησε τη κόρη του και στη συνέχεια φέρθηκε με βάναυσο τρόπο στο ίδιο του το παιδί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Ο Λυκούργος λοιπόν, όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς», κάποια στιγμή θα ζητήσει από τον αστυνόμο Κουράκο τη βοήθεια του ώστε να μπει στη φυλακή και να δώσει ένα γερό μάθημα στον άνθρωπο που φέρθηκε τόσο βάναυσα σε δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Την κόρη του και την εγγονή του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εκδικείται

Ο Αστυνόμος Κουράκος εκτιμά το Λυκούργο και δεν το κρύβει. Τον έχει εμπιστευθεί αρκετές φορές και δεν τον έχει εκθέσει. Επιπλέον θεωρεί ότι άνθρωποι σαν τον Σάββα πρέπει να τιμωρούνται σκληρά. Και για το λόγο αυτό αποφασίζει να ικανοποιήσει την επιθυμία αυτή του Λυκούργου.

Έτσι την κατάλληλη στιγμή θα τον οδηγήσει σύμφωνα με το youfly.com στο κελί του Σάββα ο οποίος τα χάνει από την αιφνίδια αυτή επίσκεψη του Λυκούργου και πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη θα δεχθεί την επίθεση του μαινόμενου πρώην πεθερού του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εκδικείται

«Παλιοτόμαρο τώρα θα δεις τι θα πάθεις» του φωνάζει ο Λυκούργος και αρχίζει να τον χτυπά αλύπητα στη «Γη της Ελιάς». «Άνθρωποι σαν κι εσένα πρέπει να πεθαίνουν» του τονίζει και παράλληλα τον φτύνει κατάμουτρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close