Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά .

Ελπίζω να μην μας δυσαρεστήσει….

Μπορεί η αγαπημένη μας σειρά να ανανεώθηκε για την τρίτη σεζόν, η λύτρωση, όμως, για κάποιους χαρακτήρες θα έρθει λίγο νωρίτερα.. Η Ευτυχία είναι μία από τις ηρωίδες που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην γη της ελιάς, με το τέλος να φέρνει λύτρωση, αλλά και δάκρυα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Έρχεται καταγγελία βόμβα

Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ανέστη και εάν θα ζήσει ευτυχισμένη πλάι στον Γιώργη Κουράκο. Επιθυμία της είναι να φτιάξει την οικογένεια των ονείρων της και να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη

Ο Κουράκος βλέπει στα μάτια της το μέλλον του. Θέλει να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια, να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Θα τα καταφέρουν;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο

Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Στο τέλος της β’ σεζόν θα δούμε την Ευτυχία να ομολογεί τη δολοφονία του Ανέστη, στην γη της ελιάς. Το ψέμα αυτό δε θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό σύμφωνα με το youfly.com  . Ο Κουράκος, μόλις το ακούσει, θα καταρρεύσει, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close