Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο Αλέξης ομολογεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο.

Βρε τον Αλέξη…

Spoiler: Η Μυρτάλη έτοιμη να «τελειώσει» τον Αλέξη καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία. Oσα έρχονται τις επόμενες τρεις εβδομάδες στην σειρά του Mega η Γη της Ελιάς θα είναι τελείως ανατρεπτικά!

Ίσως να έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Αλέξη μετά από όλα αυτά που έχει κάνει… Γιατί θα κάνει μια παράτολμη κίνηση. Ο Αλέξης ομολογεί στην Μυρτάλη το φόνο του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τελειώνει το πένθος της Ασπασίας

Μαύρο Ρόδο-Αλέξης-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βάζει στόχο την Αθηνά

Όχι με πολλές λεπτομέρειες, αλλά της λέει όλη την αλήθεια. Η Μυρτάλη τον είχε υποπτευθεί  από την πρώτη στιγμή. Η αντίδραση της Μυρτάλης σε αυτήν την αποκάλυψη δεν είναι ακριβώς αυτή που περιμένει ο Αλέξης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Έρχεται καταγγελία βόμβα

Μαύρο Ρόδο-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ένα θαύμα

Η Μυρτάλη δεν θα εναντιωθεί και θα προσπαθήσει να το παίξει άνετη γιατί θέλει να του ρίξει στάχτη στα μάτια του. Να πιάσει τον Αλέξη στον ύπνο εντός εισαγωγικών, γιατί αυτό που σκέφτεται η κοπέλα πάρα πολύ σοβαρά, είναι να πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία, να τον τελειώσει  και να τον κλείσει στη φυλακή.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Το κρυφό παιδί της Ιουλίας

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Αυτό το σκέφτεται πάρα πολύ έντονα και είναι ένα τσακ πριν το κάνει. θα δούμε τελικά αν θα το πραγματοποιήσει και σε ποιον θα μιλήσει η Μυρτάλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close