Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-Δημοσθένης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη. 

Πάνω του κορίτσι μου!!!

Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»: «Εν αρχή είναι ο λόγος, δηλαδή το σενάριο. Αν δεν είχα αυτό το σημαντικό κείμενο, δεν θα είχα κάνει τίποτα. Και είναι σημαντικό που έχω μαζί μου και τον Ανδρέα Γεωργίου».

Η Βάσια Παναγοπούλου υποδύεται την «Ασπασία» στην «Γη της Ελιάς» και στα τελευταία επεισόδια της σειράς χάνει τον γιο της, που του έχει αδυναμία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βάζει στόχο την Αθηνά

Για το μέλλον του ρόλου της αποκάλυψε: «Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα. Κακώς έχει ξεχωρίσει τα παιδιά, αγαπάει πολύ τον γιο της.

Η απώλεια του γιου της θα την οδηγήσει σε ψυχολόγο. Η Ασπασία θα ”μετρήσει” όλη την ζωή της. Ο Δημοσθένης όμως θα μείνει ο ίδιος».

Αποκάλυψε για την «Ασπασία» ότι θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον σύζυγό της, «Δημοσθένη». Ο Δημοσθένης δε θα αλλάξει, θα γίνει χειρότερος. Είναι στον κόσμο του, τίποτα δε μπορεί να τον διορθώσει, ούτε ο θάνατος του γιου του. Η Ασπασία θα αλλάξει πολύ, θα ορθώσει ανάστημα απέναντί του, θα δώσει μεγάλη προσοχή στην Ειρήνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Έρχεται καταγγελία βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ένα θαύμα

«Μου φαίνεται αδιανόητο να ξεχωρίζουν τα παιδιά τους οι γονείς», σχολίασε η Βάσια Παναγοπούλου με αφορμή τον ρόλο της ως Ασπασία που στο σίριαλ ο γιος της είχε μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά της.

Αναφορικά με την ενασχόληση με την παραγωγή σχολίασε: «Τα πράγματα, νομίζω, άρχισαν να φτιάχνουν και να αλλάζουν στο θέατρο όταν έγιναν οι ηθοποιοί και παραγωγοί».

«Ο ηθοποιός είναι σαν μωρό, έχει ανάγκη να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, ότι τον φροντίζεις και τον προσέχεις, δεν ήταν όλοι οι παραγωγοί έτσι», πρόσθεσε.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Το κρυφό παιδί της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερα για τους νέους ηθοποιούς, καθώς δημιουργούνται πιο ποιοτικές παραγωγές όπου μπορούν να συμμετέχουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

«Το Mega ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι και είμαι διπλά χαρούμενη που είμαι ξανά σε αυτό το κανάλι», κατέληξε η Βάσια Παναγοπούλου.

Close