Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος  που ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές καθώς αποκαλύπτεται πως Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο

Ο Δημήτρης και ο Ιάκωβος θα βρεθούν απέναντι, στην γη της ελιάς. Μετά την αποκάλυψη της Αθηνάς για τον εραστή της, ο Ιάκωβος αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο

Αυτό το παρατηρεί ο Δημήτρης, ο οποίος υποψιάζεται πως η αγαπημένη του διατηρεί δεσμό με τον Βρεττάκο. Θέλοντας να την προσεγγίσει ξανά, αλλά και με τον φόβο μήπως αποκαλυφθούν όλα, αποφασίζει να πλησιάσει τον Ιάκωβο, φέρνοντάς τον σε αμηχανία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει με τον Ισίδωρο και έρχονται εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς- Δημήτρης -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Συγκεκριμένα, τον επισκέπτεται μία μέρα, ζητώντας του να μιλήσουν. Προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να αποσπάσει πληροφορίες για την Αθηνά, όμως είναι μάταιο. Ο Ιάκωβος γνωρίζει το ποιόν του και τους στόχους του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, τον πετάει έξω από το σπίτι! Εκεί είναι που ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται πως ο Ιάκωβος γνωρίζει πολλά σύμφωνα με το  youfly.com , στην γη της ελιάς. Η Αθηνά του έχει μιλήσει και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς- Ιάκωβος-

 

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Ο φόβος τον κυριεύει. Αμέσως, σκέφτεται πως η μοναδική λύση στο πρόβλημα, είναι η εξόντωση. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση, για να παραμείνει το μυστικό του καλά κρυμμένο. Λίγες ημέρες αργότερα και χωρίς να το γνωρίζει κανείς, σχεδιάζει τη δολοφονία του. Θα καταφέρει ο Ιάκωβος να σωθεί από τον αδίστακτο πρώην εραστή της αγαπημένης του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close