Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τελείως ανατρεπτικές καθώς Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν!

Και ναι, θα στήσουμε πάρτυ!! Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν!. Χάιδω και Αρετή συμφιλιώνονται και οι δύο οικογένειες περιμένουν με ανυπομονησία να γεννηθεί το παιδάκι του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Η Γη της ελιάς είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά των ανατροπών, αφού δεν προλαβαίνουμε να συνηθίσουμε σε μία κατάσταση και γίνεται ένα… μπαμ που φέρνει τα πάνω-κάτω. Βέβαια, όταν αυτό είναι για καλό, όπως η συμφιλίωση Αρετής – Χάιδως, το κοινό αγαπά λίγο περισσότερο τον Ανδρέα Γεωγργίου!

Εκεί, λοιπόν, που είχαμε αποδεχτεί το γεγονός ότι οι Καπερνάροι είναι αγύριστα κεφάλια και δεν τους «λυγίζει» καν το γεγονός ότι η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο το εγγόνι τους, αλλά και μετά από μία σειρά έντονων σκηνών μεταξύ Αρετής – Βασιλικής, τα ευχάριστα μαντάτα κοντοζυγώνουν σύμφωνα με το queen.gr

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει με τον Ισίδωρο και έρχονται εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν – Οι δύο συμπεθέρες μονοιάζουν για χάρη της εγγονούλας τους!

Το μωρό θα καταφέρει να συμφιλιώσει Καπερνάρους και Στεφανέους, «σβήνοντας» τη μεγάλη βεντέτα που υπήρχε!

Η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα αγκαλιάσουν τρυφερά ο Στάθης, η Αρετή και η Χάιδω, αφήνοντας πίσω το μίσος τους.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Επεισόδιο 131 (Κυριακή 23 Ιανουαρίου)

Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης επιστρέφουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από ‘δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Αντιγόνη στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Επεισόδιο 132 (Δευτέρα 24 Ιανουαρίου)

Η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο

Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.

Επεισόδιο 133 (Τρίτη 25 Ιανουαρίου)

Ο Ανέστης δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να πίνει αλκοόλ. Ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μιλούν για το κοινό τους μέλλον. Η Ευτυχία λέει στην Ελένη ότι ο Ανέστης την κακοποιούσε όταν ήταν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ελένη το συζητά με τον Ανέστη και περιμένει μια ειλικρινή εξήγηση από αυτόν.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης είναι απατεώνας και φίλος από τα παλιά του Κωνσταντίνου

Ο Θεοδόσης βάζει τη Μαργαρίτα συνδικαιούχο στην περιουσία του, θέλοντας έτσι να την εξασφαλίσει. Ο Ανέστης βγαίνει εκτός εαυτού, μπουκάρει στο σπίτι της Ευτυχίας και την πιάνει από τον λαιμό, καθώς πιστεύει ότι προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση του με την Ελένη. Η Αθηνά δεν μπορεί να ζει άλλο μέσα στο ψέμα κι έτσι πηγαίνει στον Ιάκωβο και του αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης, δεν είναι γιος της.

Επεισόδιο 134 (Τετάρτη 26 Ιανουαρίου)

Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα: ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια. Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε και θα την εκπλήξει. Η Ευτυχία μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί και η Αντιγόνη, γιορτάζει τα γενέθλια του Ισίδωρου και ο μόνος που λείπει είναι ο Μάνος. Όταν η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να τον πλησιάσει για μια ακόμα φορά, ο Μάνος θα την απορρίψει ξανά.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων;

Η Βασιλική παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται να βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη. Η Αρετή τσακώνεται με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη. Οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντείνονται συνεχώς, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του για να την παρηγορεί. Η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

Επεισόδιο 135 (Πέμπτη 27 Ιανουαρίου)

Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης. Το κλίμα ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο παραμένει ψυχρό, αλλά μια μεγάλη παραγγελία καλλυντικών της δίνει χαρά και την κρατά απασχολημένη.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139 , 140

Η Ιουλία ζητά να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στο ελαιοτριβείο, γεγονός που βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και κυρίως τον Ισίδωρο, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο καλή επιρροή ασκεί ο Γιώργης πάνω της. Ο Θεοδόσης ονομάζει την ταβέρνα «Μαργαρίτα», τιμώντας έτσι την πρώην σύζυγό του και τη νέα τους σχέση. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close