Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε, έξαλλη την Αννα να λέει στην Ευτυχία – Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Kαι τώρα αρχίζουν τα όργανα….


Πολλές ανατροπές θα συμβούν στον Β κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς του mega και μία από αυτές είναι και μία σχέση ανάμεσα στον αστυνόμο Κουράκο και την ευτυχία. Ναι καλά διαβάσατε, οι δυο τους θα αποτελέσουν  ένα από τα νέα ζευγάρια της σειράς και η σχέση τους Θα φέρει τα πάνω κάτω . Το περιοδικό TV σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση της Ιουλίας και του Κουράκου οι οποίοι όπως θα δούμε και στα νέα επεισόδια από ένα ερωτευμένο ζευγάρι θα γίνουν δύο εχθροί.  Ολά θα αρχίσουν με την  βίαια σύλληψη της Αθήνας τη μέρα του γάμου του Φιλίππου και της Βασιλικής, με την κατηγορία ότι σκότωσε το Δημήτρη, που αποκαλύφθηκε σε όλους πως τελικά ήταν εραστής της. Η κίνηση αυτή του Γιώργη  ήταν το έναυσμα για να ξεσπάσει η Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Εκτός από το γεγονός αυτό,  θεωρεί τραγική τη συμπεριφορά του απέναντι στη χήρα του αδελφού της  και στη συνέχεια προσπαθεί να τον πείσει πως σε καμία περίπτωση η Αθήνα δεν είναι φόνισσα.  Κάνεις μεγάλο λάθος που κατηγορείς  την Αθήνα για τον φόνο του Δημήτρη .

 

Από την άλλη ο Κουράκος, έχει δοθεί τόσο πολύ στην υπόθεση αυτή που έχει κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του και ακολουθεί τόσο πιστά το καθήκον του που θα τον φέρει σε κόντρα και με πολλούς άλλους στη Μάνη.  Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά του ενοχλεί βαθιά την Ιουλία που βλέπει πως δεν υπάρχει πια μέλλον στο γάμο τους.

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Ο ένας καβγάς ακολουθεί τον άλλον μέχρι που εκείνη μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση αποφασίζει να φύγει από το σπίτι  και επιστρέφει στον Ισίδωρο ο οποίος με τόσα σκάνδαλα που συμβαίνουν στο όνομα της οικογένειας  Βρεττάκου, αρχίζει να καταρρέει από την ντροπή.  Την ίδια ώρα, ο χωρισμός της Ιουλίας με τον Γιώργη γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης σε όλη τη Μάνη και έτσι φτάνει και στα αυτιά του Στάθη. Κάτι μέσα του σκιρτίζει. Από τη μία αγαπάει την Ευα, από την άλλη Ο ερωτας του για την Ιουλία δεν έχει σβήσει ποτέ και κύριο μέλημά του είναι να είναι εκείνη ευτυχισμένη.

Ο νέος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Και ενώ η Ιουλία είναι συγκλονισμένη από το χωρισμό της με τον Γιώργη και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε το τέλος στο γάμο τους, από την άλλη ο αστυνόμος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθεί να εξιχνιάσει όλες ανοιχτές υποθέσεις που απασχολούν την περιοχή. Μία από αυτές είναι και η εύρεση του πτώματος του Ανέστη, που θα συγκλονίσει την κοινωνία της Μάνης.

Αν και όσο ζούσε είχε κάνει εγκλήματα και παρανομίες, Ποιος Τον σκότωσε και γιατί; Ποιος έθαψε το πτώμα του και πολλές άλλες ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις . Ενας από τους πρώτους ανθρώπους που πλησιάζει για την έρευνα του  είναι και η Ευτυχία η οποία αναστατωμένη προσπαθεί να κρύψει την ενοχή της και πως εκείνη σκότωσε τον Ανέστη.

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Ο Κουράκος την εμπιστεύεται, και όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, η μοίρα  τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά . Μέχρι που οι ματιές  και η συμπάθειά που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν ένα κρυφό πόθο ανάμεσά τους, πού θα καταλήξει σε  έναν έρωτα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί της

Η είδηση της σχέσης τους θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης ,αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να την αποτρέψουν από την τρέλα αυτή.

Τον άντρα της Ιουλίας  Βρεττάκου βρήκες να κάνεις σχέση ;Λυπάμαι αλλά δεν θα με έχεις δίπλα σε όλo αυτo! Τι θα γίνει αν μαθευτεί pοτέ η αλήθεια για τον Ανέστη ;Mωρέ ευτυχία έχεις τρελαθεί τελείως!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β κύκλου

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συμμαχεί με τον Στάθη

Ξεκαθαρίζει η Άννα και της γυρίζει την πλάτη. Ομως ενοχλημένη από αυτή τη σχέση ,θα είναι και η Ιουλία που θα χάσει πάσα ιδέα για τον πρώιν άντρα της αλλά και για την Ευτυχία που την έβαζε μάλιστα και στο σπίτι της. Πως θα αντιδράσει η Ιουλία σε όλο αυτό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close