Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ κάνει τα πάντα για την φυλάκιση της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς

Καλά αυτή θα προσγειωθεί απότομα με τον δικηγόρο που έχουμε υπέρ μας… Ξέρεις τι εστί Λυκούργος γλυκιά μου;

Μία νέα προσθήκη στη Γη της Ελιάς φέρνει τα πάνω κάτω και προκαλεί μεγάλους πονοκεφάλους στους ήρωες. Και πολύ περισσότερο στην Αθηνά που βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη κατηγορούμενη για ένα φόνο που δεν έκανε ποτέ.

Στη Γη της Ελιάς η παρουσία της αδελφής του Δημήτρη περιπλέκει κι άλλο την κατάσταση. Ποιος είναι όμως ο πραγματικός στόχος της ξαφνικής εμφάνισής της; Η ίδια λέει ότι θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Η αδελφή του Δημήτρη έχει επιστρέψει από την Ολλανδία, αποφασισμένη για όλα. Η Ηρώ δείχνει στους ενόρκους πως γνωρίζει όλη την αλήθεια για τη σχέση του αδελφού της. Είναι εξοργισμένη και συντετριμμένη από αυτή την εξέλιξη και το μόνο που ζητά είναι να δει τους Βρεττάκους στα πατώματα.

Η Αθηνά δεν γνώριζε την ύπαρξή της, παρόλο που εκείνη διαβεβαιώνει πως ο Δημήτρης της είχε μιλήσει. Η Ηρώ αναφέρει πως ήταν πολύ δεμένη με τον αδελφό της, πως μιλούσαν διαρκώς και πως ήταν το άλλο της μισό.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Ποια είναι, όμως τα πραγματικά της κίνητρα; Όπως όλα δείχνουν, η Ηρώ αδιαφορούσε και αδιαφορεί για τον Δημήτρη. Δεν την ενδιαφέρει η δικαίωση, αλλά το ποσό που μπορεί να βγάλει ως αποζημίωση από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έχει πληροφορηθεί για την οικονομική ευρωστία των Βρεττάκων και δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μπορεί ο Δημήτρης να της είχε αναφέρει τη σχέση του, όμως οι δυο τους ήταν αρκετά απόμακροι. Δεν ήταν ο αγαπημένος της αδελφός, όπως περιγράφει μπροστά στους δικαστές… Τα κίνητρά της είναι σκοτεινά και θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Η Ηρώ δείχνει απελπισμένη για δικαιοσύνη, γεγονός που εκνευρίζει τη Μαργαρίτα και την Μαρία, στη σειρά του Mega. Θεία και ανιψιά ζητούν τη βοήθεια του Λυκούργου, για να ξεσκεπάσουν, επιτέλους, τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Σύμφωνα με το TV24 και την Μαρία Μεταξητινού, οι δυο τους θα καταφέρουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, μέσα από έρευνες για το παρελθόν της Ηρούς. Έτσι, σύντομα θα ανακαλύψουν τις απάτες της και θα την ξεφτιλίσουν σε όλη τη Μάνη. Ετσί ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close