Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από τον Κωνσταντίνο

Η H Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός κρύβεται πίσω από τον Κωνσταντίνο και θα μας κάνει να τα χάσουμε.

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης  ο γνωστός Κωνσταντίνος της αγαπημένης σειράς Η Γη της Ελιάς, μίλησε στην εκπομπή Τί λες τώρα και έδωσε πολλά σπόιλερ. Μάλιστα είπε, πως πίσω από τις δολοφονίες και τις απάτες κρύβεται ένα μεγάλο κεφάλι που θα έρθει από το εξωτερικό και αυτός κινεί όλα τα νήματα, όχι ο Κωνσταντίνος.

Για τον ρόλο του στην «Γη της Ελιάς»

Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από τον Κωνσταντίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

«Έχω εμπιστοσύνη στην παραγωγή, ήξερα ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. «Ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ισμήνη, είναι και άνθρωπος παρόλο που πολλοί δεν το πιστεύουν. Μπορεί να είναι μία αφορμή να μαλακώσει ως χαρακτήρας. Είναι η αφορμή ο έρωτάς του για την Ισμήνη για να τον αλλάξει με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξει μία εσωτερική σύγκρουση στον Κωνσταντίνο. Το δαχτυλίδι δεν είναι από τα κλοπιμαία και ο γάμος θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Είναι ο ιθύνων νους πίσω από όλα;

Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από τον Κωνσταντίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

«Υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι πίσω από όλους αυτούς, που ο Κωνσταντίνος τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του. Ακόμα δεν τον έχουμε δει μάλλον να εμφανίζεται. Μπορεί να έρχεται από το εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκαλύψω, δεν ξέρω εάν είναι και ξένος ηθοποιός», πρόσθεσε. Επίσης είπε πως Ο Κωνσταντίνος θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με την Χάιδω.

Βεβαία εμείς είδαμε τον Ιάκωβο να έρχεται από το εξωτερικό. Λέτε να γίνει η απόλυτη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Ο Μάξιμος Μουμούρης, μίλησε και για την οικογένειά του. «Οι κόρες μου είναι πολύ ευαισθητοποιημένες, και ο επαγγελματικός προσδιορισμός τους, πηγαίνει προς τα εκεί. Όταν μία οικογένεια είναι ευαισθητοποιημένη, τότε γίνονται και τα παιδιά. Οι τρεις κόρες μου είναι γαντζωμένες πάνω μου, το απολαμβάνω όμως!»

Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από τον Κωνσταντίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του «Κωνσταντίνου» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς». «Τα κορίτσια μου δεν βλέπουν Γη της Ελιάς, δεν είναι για την ηλικία τους. Τα παιδιά έχουν ένα μύθο για τον μπαμπά, εάν δουν κάτι, καταργείται ο «μύθος».

«Με την Νάντια δεν προλαβαίνουμε να δούμε μαζί την σειρά. Δεν μου έχει γίνει ποτέ τηλεοπτική πρόταση, εάν γινόταν κάτι τέτοιο, θα ήθελα να συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο», πρόσθεσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά ότι είπε ο Μάξιμος Μουμούρης και όλα τα σπόιλερ που έδωσε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close