Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Ιουλία κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή της και δέχεται να παντρευτεί τον Κουράκο. Πληγωμένος από την απόρριψη ο Στάθης, οδηγείται σε αδιέξοδο,

Η Ιουλία θα πει το μεγάλο ναι στην πρόταση γάμου του Αστυνόμου Κουράκου. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης όταν θα μάθει πως παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο;

Η Νέα σχέση του αστυνόμου Κουράκου με την Ιουλία, γίνεται βούκινο στην Μάνη, καθώς το ζευγάρι πλέων δεν κρύβεται καθόλου και κυκλοφορεί μαζί, χέρι χέρι.  Η Ιουλία πλέον έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Μένει μόνη της και αποφασίζει για το μέλλον της. Έτσι, λίγο πριν από την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Αστυνόμο Κουράκο, θα περάσουν μια νύχτα στην Καρδαμύλη, γεμάτη έρωτα και πάθος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Ο Στάθης καίγεται από την ζήλια για την Ιουλία, και κάποια στιγμή που θα συναντηθούν τυχαία στο δρόμο, εκεί θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος. Ο Αστυνόμος, για να δείξει πως έχει το πάνω χέρι, κάνει μια κίνηση που θα αφήσει αποσβολωμένο το Στάθη.

Ο Στάθης, δεν μπορεί να δεχτεί πως Η Ιουλία έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση γάμου.  Η καρδιά του γίνεται χίλια κομμάτια. Σε αντίθεση με τον Ισίδωρο που νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος απο της σχέση της Ιουλίας με τον Αστυνόμο.

Όμως  τελικά Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο;

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Γυρίζει στη Μάνη η μητέρα της Ισμήνης και όλα αλλάζουν

Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα δούμε να Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο. Και αυτό γιατί ξέρουμε πως ο Στάθης, μόλις η Αρετή γίνει καλά, θα της ζητήσει να χωρίσουν, για να διεκδικήσει την Ιουλία. Θα αντισταθεί η Ιουλία τελικά; εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας και σε λίγες μέρες θα ξέρουμε να σας πούμε.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας  από την Κυριακή 5 έως την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Επεισόδιο 93 (Κυριακή 5 Δεκεμβρίου)

Η Χάιδω επισκέπτεται τον Βαφέα στη φυλακή και κλείνει συμφωνία μαζί του, προκειμένου να μάθει ποιος του έδωσε εντολή να σκοτώσει τον Πέτρο και τη Στέλλα Στεφανέα. Ένα παλιό κουτί του Ιπποκράτη που κρύβει αντικείμενα αξίας, περνά στα χέρια της Μυρτάλης. Η Αρετή παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της, με τον Στάθη να της συμπαραστέκεται συνεχώς.

Η Χάιδω ζητά από τον Νικόλα μια καραμπίνα, χωρίς να του εξηγεί τον λόγο. Από την άλλη, καλεί τον Φίλιππο με τον Λυκούργο και τους ανακοινώνει ότι θέλει να προχωρήσει σε σιάξη με τους Καπερνάρους. Η Ιουλία, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον Στάθη, κάνει έρωτα με τον Γιώργη και το νέο ζευγάρι ξεκινά μια κοινή πορεία. Η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της, ενώ ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντίστοιχο έγγραφο στην Αθηνά, τον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι που πέφτουν απ’ τα σύννεφα μόλις το παραλαμβάνουν!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διασύρει την Αθηνά στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Επεισόδια 94+95 (Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου)

Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους. Ο Στέφανος είναι αρνητικός και ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο. Η Αρετή ξεκινά φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της θα είναι δύσκολη. Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει ξανά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η Μάρθα καταφθάνει στην Μάνη, φιλοξενούμενη του Αλέξη. Η Αθηνά τούς καλεί σε γεύμα προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα και προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να βρει δουλειά στον τόπο τους. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ισίδωρο πως το αποτέλεσμα του τεστ DNA βγήκε κι επιβεβαιώνει πως είναι κόρη του. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες με την οικογένειά του, αλλά συνειδητοποιεί πως μετά τη Μυρτάλη, κι η Ιουλία απομακρύνεται από αυτόν. Η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει

ανάμεσά τους. Ο Δημήτρης, για μια ακόμη φορά, επιστρέφει τα χρήματα στην Άννα, αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να της χαριστεί ξανά. Η Χάιδω ενημερώνει τον Κουράκο για τις ύποπτες καλλιέργειες στο χωράφι τους και την καταπάτηση που έχει γίνει. Ο Κουράκος αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Αρετή αποφασίζει να ανανεωθεί και αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης. Ψωνίζουν ρούχα, ενώ τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη. Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές.

Επεισόδια 96+97α (Τρίτη 7 Δεκεμβρίου)

Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Βασιλική από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι. Η Ευτυχία παλεύει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται να τη δει φιλικά. Ο Αλέξης πετυχαίνει τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη το βάζει στα πόδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις.

Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Επεισόδιο 97β (Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου)

Η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

Επεισόδιο 98 (Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου)

Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει την Βασιλική να του ανοιχτεί. Εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που της προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή. Μια απροσεξία της Βασιλικής, θα την ξεσκεπάσει μπροστά στον Στάθη και την Αρετή, οι οποίοι θα καταλάβουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close