Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή σφάζονται στη μέση του δρόμου

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς Χάιδω και Αρετή αρπάζονται για άλλη μια φορά στη μέση του δρόμου. 

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή σφάζονται στη μέση του δρόμου  

Νέος καυγάς θα σημειωθεί ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες. Η Χάιδω και η Αρετή θα πιαστούν ξανά στα χέρια, στην γη της ελιάς. Θα συναντηθούν τυχαία στο δρόμο και ο τσακωμός θα ξεκινήσει. Όλα αυτά, μετά την απόφαση της Χάιδως να παντρέψει τον γιο της με την Βασιλική Καπερνάρου.

 

Η Αρετή και ο Στάθης δε γνωρίζουν τίποτα. Η Χάιδω προσπαθεί να αλλάξει ζωή, προσπαθεί να τους πείσει να την συγχωρέσουν. Έχει αλλάξει και θέλει να πετύχει το ίδιο και για εκείνους. Θέλει όλοι μαζί να συμφιλιωθούν, να ξεχάσουν την βεντέτα.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή σφάζονται στη μέση του δρόμου

 

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

Φυσικά, ο Στάθης και η Αρετή διαφωνούν. Δεν πρόκειται να ξεχάσουν τόσο εύκολα το κακό που έκανε στην οικογένειά τους. Μάλιστα, ο Στάθης πρόσφατα μπήκε στο σπίτι της Χάιδως, ζητώντας της να μείνει μακριά από την οικογένειά του…

Έξαλλη η Αρετή

Η Χάιδω και η Αρετή θα συναντηθούν τυχαία, στην γη της ελιάς. Η μεγάλη διαφορά είναι πως η Χάιδω γνωρίζει, ενώ η Αρετή δεν ξέρει τίποτα για την μεταξύ τους σχέση. Έχουν γίνει πια συμπεθέρες και περιμένουν ένα μικρό μωράκι που θα είναι το εγγόνι τους…

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή σφάζονται στη μέση του δρόμου

Η Αρετή την βλέπει και ξεσπάει. Παρόλο που η Χάιδω παλεύει να κρατήσει ισορροπίες, η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και μαζί θα πουν πράγματα πολύ άσχημα η μία για την άλλη. Όλη η Μάνη θα τις ακούσει ξανά να τσακώνονται, μετά από καιρό.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Χάιδω δε θα καταφέρει να κρατήσει την ψυχραιμία της σύμφωνα με το youfly.com  . Η Αρετή θα αρχίσει τις κατάρες και η σκηνή αυτή θα είναι μοναδική για ακόμη μια φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close