Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς Η Χάιδω και ο Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Καταλήγουν μαζί Δημήτρης και Αθηνά ;

Η Βασιλική με τον Φίλιππο Ετοιμάζονται να παντρευτούν κρυφά στην Αθήνα, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Στον γάμο αυτό ο Φίλιππος θα έχει κοντά του τη μάνα του, ενώ η Βασιλική θα είναι μόνη, χωρίς κανέναν από τους δικούς της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 η  Χάιδω δεν αντιδρά στη σχέση του Φιλίππου με τη Βασιλική και λέει Ναι στο γάμο τους. Εκτός του ότι είναι χαρούμενη που ο γιος της θα αποκτήσει παιδί και αυτή εγγόνι, πιστεύει ότι με αυτή την ένωση θα πετύχει επιτέλους και τη σίαξη μεταξύ των δύο οικογενειών.

Έτσι όλοι μαζί, η Χάιδω, Φίλιππος και ο Λυκούργος, φεύγουν κρυφά από τη Μάνη και πηγαίνουν στην Αθήνα. Πρέπει να οργανώσουν το γάμο του Φίλιππου με τη Βασιλική και θέλουν να είναι εκεί στη χαρά τους.Ωστόσο ο Λυκούργος δε νιώθει άνετα που θα παρευρεθεί στο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Δεν ξέρω, δεν αισθάνομαι καλά που γίνονται όλα έτσι κρυφα και που είμαι και εγώ μέσα σε αυτή την συνωμοσία, ομολογεί στη Χάιδω.Η θέση του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν συνειδητοποιεί πως θα γίνει και κουμπάρος των παιδιών μαζί με τη Χάιδω: Τι δηλαδή, εμείς θα γίνουμε κουμπάροι; λέει στη Χάιδω και εκείνη του απαντάει:Έλα Λυκούργε, σιγά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Η Χάιδω και ο Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Μία υπογραφή θα βάλουμε. Τον κανονικό γάμο μαζί με τη βάφτιση θα τα κάνουμε στον τόπο μας. Όπως πρέπει, με γλέντια και χαρές. Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα ετοιμάζεται να φύγει για το γάμο στην Αθήνα, αλλά στην πόρτα της εμφανίζεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν… Στο μεταξύ όσο η ώρα για τον γάμο περνάει, ο Λυκούργος συνεχίζει να νιώθει ταραχή και πανικό και κυρίως αρχίζει να φοβάται πως οι αντιδράσεις των Καπερνάρων, όταν μάθουν την αλήθεια, θα είναι πολύ έντονες.

Έτσι και μας πάρουν χαμπάρι οι Καπερνάροι, ποιος μας ξεπλένει: Θα γίνει μεγάλη φασαρία σας το λέω και Όχι τίποτε άλλο θα με πάρει και εμένα η μπάλα και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας με τον Στάθη, επιμένει. Η μεγάλη μέρα για τον Φίλιππο και τη Βασιλική φτάνει, με τη Βασιλική από τη μία να είναι χαρούμενη και από την άλλη λυπημένη που κανένας δεν θα τη συνοδεύσει σαν νύφη στο γάμο της, ούτε ο πατέρας της ούτε ο αδελφός της. Τελικά το ζευγάρι παντρεύεται ενώπιον της Χάιδως, του Λυκούργου και της Μαργαρίτας στην Αθήνα και ανταλλάσσει όρκους αγάπης και αφοσίωσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Άννα αλλάζει σύντομα πάλι πρόσωπο

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος

Την ίδια ώρα, ο Στάθης πιέζει την Άννα να του πει πού βρίσκεται η Βασιλική: νομίζεις πως το έχαψα ότι δεν ξέρεις πού είναι η φίλη σου; Λοιπόν, λέγε πριν να είναι αργά, της λέει με έντονο ύφος και εκείνη πάνω στα νεύρα της του εξομολογείται: Άσε μας και εσύ. Μακριά από δω είναι και παντρεύεται.. μετά την γκάφα της Άννας, ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η Βασιλική παντρεύεται: Αυτό είναι. Η κόρη μου παντρεύεται κρυφά. Χωρίς τους δικούς της, σαν ξένη, μονολογοί και αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα.

Την ίδια στιγμή μία αιμορραγία τρομάζει τη Βασιλική και τον Φίλιππο, ενώ και η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Η Βασιλική μένει ξαπλωμένη όπως της έχει πει ο γιατρός, για να ξεπεράσει Το πρόβλημα, ενώ ο Φίλιππος φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί.

Οι ετοιμασίες του γάμου της Ιουλίας…

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Η Μυρτάλη δεν είναι σίγουρη για την απόφαση της θείας της να παντρευτεί τον Κουράκο και την ρωτάει ξεκάθαρα: θεία, σε μένα θέλω να λες την αλήθεια. Έχεις ξεπεράσει τον κύριο Στάθη; Αλλά η κοπέλα δεν παίρνει καμία ξεκάθαρη απάντηση. Από την άλλη, λίγο πριν το γάμο, ο Ιάκωβος

ανησυχεί και έτσι πιέζει τον Στάθη: Σε λίγο η Ιουλία Θα παντρευτεί και θέλω να σταματήσεις να την πλησιάζεις, του λέει, αλλά εκείνος δεν θορυβείται: Θα κάνω ότι γουστάρω, Ιάκωβε, και μην ανακατεύεσαι. Φτάνει πια, του απαντάει. Στο μεταξύ ο Στέφανος με τη Μυρτάλη τσακώνονται για ακόμη μία φορά λόγω της Ιουλίας, επειδή η Μυρτάλη θα γίνει κουμπάρα και απαιτεί να είναι μαζί της και ο Στέφανος.

Ο τσακωμός τους είναι πιο έντονος και ο Στέφανος φεύγει και πηγαίνει στο πατρικό του για να κοιμηθεί. Από την άλλη,
ο Ισίδωρος γίνεται διεκδικητικός και αναγκάζει την Ιουλία να διαλέξει ανάμεσα σ αυτόν και στον Ιάκωβο για το ποιος θα τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία, ενώ ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει το γάμο της Ιουλίας να πλησιάζει.

Η Μυρτάλη συνεχίζει να πιέζει τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη καταφθάνουν και οι γονείς του Γιώργη Κουράκου, με τον Ισίδωρο να προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close