Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Βασιλική να αναφέρει έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Με το δίκιο σου Βασιλική μου …Μα το χουν σκάσει το παιδί πια


Ο Δημοσθένης εμφανίζεται στη Μάνη κι αμέσως ενημερώνει τον Κωνσταντίνο: Σκοπεύω να διεκδικήσω κι εγώ τη δημαρχία. Θα βρεθώ απέναντι από τον Βρεττάκο και θα τον νικήσω. Η θέση αυτή θα μου δώσει ένα ισχυρό άλλοθι και τη δύναμη που χρειάζομαι, του λέει και ο Κωνσταντίνος δείχνει προβληματισμένος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά  θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ανθρώπων και η πρόθεση να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει και αυτή ανάλογες συνέπειες.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανυπολόγιστες επιπτώσεις για Ιάκωβο- Αθηνά

Προς το παρόν, ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τις ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Στο μεταξύ η Αρετή, προσπαθώντας να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, τον πιέζει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πολύ άγριος καυγάς.

Ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση όμως είναι η Αρετή όπου πηγαίνει να δει το εγγόνι της και η Βασιλική της κλείνει την πόρτα: Τι θέλεις εδώ; Σήκω και φύγε τώρα και μη σε ξαναδώ μπροστά μου. Έχεις πεθάνει για εμένα, ισχυρίζεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Η εκδήλωση της βράβευσης των Βρεττάκων στην Αθήνα ξεκινά. Η Αθηνά ο Ισίδωρος και ο Μάνος βγάζουν λόγω, αλλά η Μυρτάλη ενοχλείται και επιτίθεται στον Ισίδωρο: Νομίζω ότι βάσει της πλειοψηφίας των μετοχών που έχω, εγώ έπρεπε να μιλήσω και όχι εσείς, του λέει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 212 , 213 , 214 , 215

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close