Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης αναφέρει πως δεν πρόκειται να ξανακάνει το ίδιο λάθος με την Αρετή .

Στάθη μου συμφωνούμε απόλυτα … Ούτε να το συζητάς!

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια άσκησης επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα: Τι θα γίνει τώρα δεν ξέρω. Φοβάμαι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα κι εγώ επίσης δυσκολεύομαι πολύ να τον στηρίξω οικονομικά, εξομολογείται στην Αθηνά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Στο μεταξύ ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, παρέα με τον Λεωνίδα, σε μία προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το σάκχαρο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο

Την ίδια ώρα ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς τη να του πει την αλήθεια: Άρη, σε παρακαλώ μην επιμένεις, δεν είμαι έτοιμη να μπω σε κάποια σχέση και παράλληλα θέλω να ξέρεις ότι περιμένω το παιδί του Αποστόλη, του ανακαλύπτει, όμως εκείνος δεν δείχνει να το βάζει κάτω.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανυπολόγιστες επιπτώσεις για Ιάκωβο- Αθηνά

Στο μεταξύ η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να αλλάξει στάση: Η Αρετή σε αγαπάει και το έχει μετανιώσει. Έχει αλλάξει, θα το δεις. Γιατί δεν της δίνεις μία ακόμα ευκαιρία;, του λέει αλλά αυτός είναι ανένδοτος: Ασπασία, ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος στη ζωή μου και μη μου το ξαναπείς σε παρακαλώ τις ξεκαθαρίζει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 212 , 213 , 214 , 215

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close