Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη.

Δεν τα κάνουμε αυτά τα λάθη ρε Στάθη…

Είναι αλήθεια. Ένα αλκοτέστ, εν ώρα αγωνίας, μπορεί να στείλει φυλακή έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς. Ένα τραγικό συμβάν θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Στάθη Καπερνάρου και θα τρομάξει την οικογένεια και τους φίλους τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεφεύγει και ξεσπάει στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό της Μαργαρίτας

Ο Στάθης λοιπόν, ένα βράδυ μεθυσμένος και χαμένος στις σκέψεις του, κάνει ένα μεγάλο σφάλμα. Χτυπάει με το αμάξι του μια κοπέλα και της… παίρνει τη ζωή. Το κορίτσι αυτό, 18 ετών, αφήνει την τελευταία της πνοή, κάτω από τις ρόδες του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μάνη βάφεται κόκκινη ξανά μετά το τροχαίο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί της Αρετής

Το γεγονός αυτό φρικάρει όλους τους κατοίκους της Αρεόπολης. Η αστυνομία θα σπεύσει στο σημείο, θα δει τον Στάθη σε τραγική κατάσταση και θα του κάνει αμέσως έλεγχο για στοιχεία και αλκοόλ.

Σύμφωνα με το youfly.com, δυστυχώς το αλκοτέστ θα χτυπήσει κόκκινο, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης θα καταδικαστεί, θα μπει στη φυλακή και ο τρόμος θα ξεκινήσει για όλους. Ο Λυκούργος θα τρέξει να αναλάβει την υπεράσπισή του, αλλά η υπόθεση αυτή θα είναι δύσκολη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζονται “αγκαζέ” στον γάμο και μένουν όλοι κάγκελο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο

Μόνο που.. δεν αρκεί η δολοφονία της για να πληγώσει τον Στάθη. Άθελά του, ξεκινά μια νέα βεντέτα, η οποία θα φέρει ολέθριες συνέπειες. Η μάνα της μικρής ορκίζεται εκδίκηση και φωνάζει πως θα σφάξει με τα ίδια της τα χέρια τον Στάθη και όλη του την οικογένεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close