Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς έρχεται Δολοφονία σοκ του Κουράκου.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνόμος Κουράκος μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Σε τραγική κατάσταση είναι η Ιουλία. Μπορεί και να μη ζήσει.

Μια ληστεία θα αναστατώσει την Μανη. Την έχει κάνει ο Ανέστης και έχει και συνεργό. Θα τους πιάσουν και θα προσαχθούν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα από τον Γιώργη Κουράκο. Πρώτα προσάγεται ο συνεργός και μετά στη συνέχεια προσάγεται και ο Ανέστης,

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Δήμου έρχεται με τον αδερφό της στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ του Κουράκου

Πως γίνεται η δολοφονία σοκ του Κουράκου

Δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του Ανέστη και αφήνεται ελέυθερος. Στήνει καρτέρι έξω από το τμήμα και καραδοκεί, και όταν πάει να βγεί ο ύποπτος, για να του κλείσει το στόμα, Σηκώνει το πιστόλι και πυροβολεί. Μπαίνει όμως μπροστά ο Αστυνόμος Κουράκος και θα φάει τη σφαίρα στο στήθος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει ληστεία και συλλαμβάνεται

Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ του Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Μεταφέρεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο Κουράκος. Μπαίνει χειρουργείο, και όταν το μαθαίνει η Ιουλία παθαίνει σοκ και είναι σε τραγική κατάσταση. Η Ιουλία σε μεγάλο σοκ, χάνει τη Γη κάτω από τα πόδια της και ο Στάθης κρατά μία απόσταση από αυτά τα γεγονότα. Όμως, ο Γιώργης θα έχει επιπλοκή στο πρώτο χειρουργείο και ξαναμπαίνει για δευτέρη φορά στο χειρουργείο και η ζωή του θα κρέμεται από μία κλωστή»!

Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία σοκ του Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Στέφανος και η Ελένη ξανά μαζί

Θα έχει σασπενς και μεγάλη ιστορία η Γη της Ελιάς στα επόμενα επεισόδια. Και δυστυχώς δεν ξέρουμε άν ζήσει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τα καταφέρει ο Γιώργης Κουράκος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close