Η Γη της Ελιάς : Στέφανος και η Ελένη ξανά μαζί ;

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς υπάρχει η πιθανότητα Στέφανος και η Ελένη να είναι ξανά μαζί    

Η Ελένη χωρίζει με τον Ανέστη, την ίδια στιγμή που χωρίζει και ο Στέφανος με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη φεύγει στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τη γνωριμία της με τον Θοδωρή, τον φίλο του Λεωνίδα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση βρίσκεται καθοδόν, με την Μυρτάλη να πετάει στα σύννεφα, τόσο για τη νέα γνωριμία, όσο και για το επαγγελματικό της άνοιγμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τα βρίσκει με τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς : Στέφανος και η Ελένη ξανά μαζί ;

Ο Ανέστης προσπαθεί να πείσει την Ελένη να γυρίσει, όμως είναι μάταιο. Εκείνη φοβάται πως θα επιστρέψει ο βίαιος εαυτός του και θα πάθει κακό. Μετά από όσα της είπε ο Κουράκος για το παρελθόν του, η ηρωίδα της σειράς αποφάσισε να απομακρυνθεί οριστικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο

Η -Γη- της- Ελιάς-Στέφανος- Ελένη -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει με την Αρετή

Όσο ο Ανέστης τα βάζει με την Ευτυχία, τόσο η Ελένη κοιτάζει να φτιάξει το μέλλον της, δίπλα σε έναν άλλον άντρα, γνώριμο. Το γεγονός πως ο Στέφανος χώρισε, δε θα περάσει απαρατήρητο από την Ελένη, στην γη της ελιάς.

Στέφανος και η Ελένη ξανά μαζί ;

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την ηρωίδα αυτή σύμφωνα με το youfly.com να πλησιάζει ξανά τον γοητευτικό νεαρό, με τις ευχές φυσικά της Αρετής. Το ερώτημα, όμως, παραμένει το εξής: Θα δώσει μία ευκαιρία ακόμη ο Στέφανος; Θα είναι ξανά μαζί το ζευγάρι αυτό ή το τέλος τους έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει με τον Ισίδωρο και έρχονται εξελίξεις

Η -Γη -της- Ελιάς- Μυρτάλη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Ποια θα είναι η αντίδραση της Μυρτάλης, όταν μάθει πως ο πρώην της επέστρεψε στο πλευρό αυτής της γυναίκας; Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη μας σειρά και κανένα ζευγάρι δε μένει ανεπηρέαστο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close