Η Γη της Ελιάς: Δύο θάνατοι φέρνουν ηρεμία και δικαίωση

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτοί οι δύο θάνατοι φέρνουν ηρεμία και δικαίωση.

Μάλιστα… Άντε να δούμε  τι δικαίωση θα είναι αυτή…

Όπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα δια στόματος Ανδρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη. Όπως έχουμε δει, ο Δημήτρης έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσης που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανδρέας-Γεωργίου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθεί

Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σκοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώς τη φτάνει στα όριά της με τους νέους σκληρούς εκβιασμούς. Η Αθήνα βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μία ακόμα φορά ο φύλακας άγγελος της, ο Ιάκωβος αναλαμβάνει να καθαρίσει την υπόθεση.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απέναντι στον Ισίδωρο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός. Η δεύτερη δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο

Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Ανέστης θα έχει κακό τέλος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν τη μέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close