Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απέναντι στον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόσμενες καθώς θα δούμε τον Δημοσθένη απέναντι στον Ισίδωρο.

Και εδώ ταιριάζει  το άσμα της Νατάσσας : Γιατί βρίσκεσαι απέναντι… ε ρε τι έχει να γίνει

Νέα πρόσωπα έρχονται στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, πυροδοτώντας απρόσμενες εξελίξεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η άφιξη του Δημοσθένη στη Μάνη και η απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία, τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Ισίδωρο. Από την άλλη, η Mυρτάλη αρχίζει να αλλάζει συμπεριφορά προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά της…

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο

Στα τελευταία επεισόδια, βλέπουμε τον Στάθη και την Αρετή να έχουν όλο και πιο συχνά επικοινωνία με τον ξάδερφό του πρώτου, τον Δημοσθένη, και τη σύζυγό του, την Ασπασία, με αφορμή όσα συμβαίνουν ανάμεσά τους. Οι δύο τελευταίοι προσπαθούν μάταια να τους τα ξαναβρούν, ενώ ετοιμάζονται να τους επισκεφθούν στη Μάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Ασπασία επιστρέφει πρώτη στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, καθώς γίνεται εργασίες. Έτσι, δέχεται την πρόταση της Αρετής να τη φιλοξενήσει στο δικό της, προκειμένου να έχουν χρόνο για να πουν τα νέα τους.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης με την Μυρτάλη;

Μερικές μέρες μετά, ο Δημοσθένης επιστρέφει κι αυτός στη Μάνη και παρουσία του πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Σε πρώτη φάση, συναντάει τον Στάθη και αποφασίζει να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του, για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά και να αποφέρει έσοδα και στους δύο.

Στη συνέχεια, σειρά έχει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος ενημερώνει τον Δημοσθένη για τα συνεχή σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και στην οργάνωση, με εκείνον να προτείνει κάποια πολύ δραματικά μέτρα. Επιπλέον, τον ενημερώνει ότι θα μένει μόνιμα πλέον στη Μάνη και επομένως, δεν θα επιτρέψει να συμβούν άλλα λάθη, που θα απειλήσουν να τινάξουν στον αέρα το κύκλωμα που έχουν δημιουργήσει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παίρνει διαζύγιο η Μαρίνα από τον Μάνο;

Επίσης, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο που θα διεκδικήσει τη δημαρχία έχοντας αντίπαλο τον Ισίδωρο Βρεττάκο. Ο τελευταίος, όμως, μαθαίνει την πρόθεση του Δημοσθένη και του ζητά να συναντηθούν προειδοποιώντας τον να κάνει πίσω. Αλλά μάταια. Οι δύο άντρες έχουν μία άγρια σύγκρουση αλλά κανείς από τους δύο δεν δείχνει διατεθειμένος να οπισθοχωρήσει και αρχίζει ανάμεσά τους ένας άτυπος πόλεμος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία έρχεται στην Μάνη

Σύντομα, ο Δημοσθένης αρχίζει να κυκλοφορεί στη Μάνη προσπαθώντας να δημιουργήσει νέες συμμαχίες. Η θέση του, όμως, στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθεί, όταν ο Κωνσταντίνος του ζητήσει να σταματήσουν τη συνεργασία τους, εξηγώντας του πως θέλει να παντρευτεί και να φροντίζει την Ισμήνη και το παιδί της.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το σκληρό πρόσωπο του Δημοσθένη, σε συνδυασμό με τα σκοτεινά μυστικά που κουβαλά, απειλεί να επηρεάσει τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close