Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο. 

Η Αρετή στο τέλος θα τους έχει πλακώσει όλους και θα ξεκινά να χτυπάει τα δέντρα…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία έρχεται στην Μάνη

Ο Στέφανος παίρνει την απόφαση να φύγει από την Μάνη στο πλευρό της Ελένης. Κάνουν όνειρα οι δυο τους να ταξιδέψουν στην Ισπανία και γιατί όχι; Να χτίσουν τις ζωές τους από την αρχή εκεί. Ο Στέφανος πήρε την απόφαση να φύγει όταν η Αρετή προσπάθησε να μπει εμπόδιο και στην σχέση του με την Ελένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα παρατάει τον Στάθη και φεύγει

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Εκεί συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του είναι ένας τοξικός άνθρωπος που δεν θα τον αφήσει ποτέ να ανοίξει τα φτερά του και όσο κι αν την αγαπάει δεν του αξίζει αυτό. Φυσικά η Αρετή όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει μακριά της παθαίνει αμόκ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης ξεκινά για την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Όταν μάλιστα βλέπει ότι η Ελένη θέτει προς πώληση την ταβέρνα της συνειδητοποιεί ότι οι δύο νέοι δεν αστειεύονται. Κι ενώ κάνουν όνειρα μαζί, ο Στέφανος ζητάει από τον Ιάκωβο μία άποψη για την Ισπανία. Ο Ιάκωβος του λέει για τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της χώρας αυτής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Ο Στέφανος όταν ακούει την άποψη του Ιάκωβου σιγουρεύεται ακόμη περισσότερο για την απόφασή του. Κανονίζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που σε αυτή την περίπτωση είναι η Αρετή. Όταν η Αρετή μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος μίλησε στον γιο της για την Ισπανία το αντιλαμβάνεται…με τον δικό της διαφορετικό τρόπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Πιάνει τον Ιάκωβο και του επιτίθεται με βρισιές, κατάρες και…κάνα δυο ξεγυρισμένες λέγοντάς του ότι αυτός φταίει που θα φύγει το παιδί και ότι με λίγα λόγια, του έβαλε λόγια για την Ισπανία και του τα είπε παραφουσκωμένα για να τον πείσει να φύγει.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου στο φινάλε της σεζόν

Ο Ιάκωβος ξέρει ότι η Αρετή είναι κλινική περίπτωση και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Εκείνη φεύγει συνεχίζοντας να βρίζει και να καταριέται κι εμείς απλά περιμένουμε έναν ειδικό από το Σινούρη να την μαζέψει.

Close