Η Γη της Ελιάς : Εκτός εαυτού ο Αλέξης κυνηγάει να σκοτώσει την Μυρτάλη

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι σοκαριστικες καθως εκτός εαυτου ο Άλεξης κυνηγάει να σκοτώσει την Μυρτάλη.

Ο Αλέξης γυρίζει αποφασισμένος να αναστατώσει ξανά  Μάνη μα  και την Μυρτάλη! Η νοσηλεία  του στο ψυχιατρείο  ολοκληρώθηκε και  η Μαργαρίτα πιστεύει ότι  ο γιος της έγινε καλά.

Η Γη της Ελιάς : Εκτός εαυτού ο Αλέξης κυνηγάει να σκοτώσει την Μυρτάλη

Ο Αλέξης επιστρέφει στην γη της ελιάς, αποφασισμένος να ανάψει ξανά φωτιές στην Μάνη, αλλά και στην Μυρτάλη! Η διαμονή του στο ψυχιατρείο της Αθήνας ολοκληρώθηκε, με την Μαργαρίτα να ελπίζει πως ο γιος της έγινε καλά.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Ο Αλέξης κατάφερε να κοροϊδέψει τους πάντες, με σκοπό να επιστρέψει στην Αρεόπολη. Η εμμονή του για την Μυρτάλη παραμένει, το σχέδιό του, όμως, ακολουθείται κατά γράμμα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Η Μυρτάλη τον βλέπει από μακριά και πανικοβάλλεται. Αρχίζει να τρέχει, με τον Αλέξη να την ακολουθεί. Την σταματάει και την ικετεύει να τον ακούσει. Έχει γίνει καλός άνθρωπος, έχει θεραπευτεί και της ζητά μια ευκαιρία.

Η Γη της Ελιάς : Εκτός εαυτού ο Αλέξης κυνηγάει να σκοτώσει την Μυρτάλη

Αυτό, άλλωστε, είναι το σχέδιό του. Να τους πείσει όλους πως είναι καλά, πως μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, χωρίς προβλήματα. Τί είναι, όμως, αυτό που κρύβει πραγματικά;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

Οι απειλές ξεκινούν

Το καλό πρόσωπο του Αλέξη δε μένει για πολύ. Σύντομα ξεκινά ξανά ο εφιάλτης για την Μυρτάλη Βρεττάκου, η οποία υποφέρει στην ιδέα πως δεν είναι ασφαλής. Ο Αλέξης επιστρέφει στην Μάνη, με στόχο να κάνει την Μυρτάλη δική του, στην γη της ελιάς.

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Μία νέα γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του σύμφωνα με το youfly.com , την οποία και χρησιμοποιεί για να ρίξει στάχτη στα μάτια. Παριστάνει τον ερωτευμένο με άλλη, κυνηγώντας τη Μυρτάλη Βρεττάκου. Ή θα γίνει δική του, ή δε θα είναι με κανέναν!

Τα δολοφονικά του σχέδια και οι απειλές ξεκινούν. Η Μαργαρίτα δε μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της δεν έχει θεραπευτεί, με αποτέλεσμα να εθελοτυφλεί. Η ζωή της πρωταγωνίστριας μπαίνει ξανά σε κίνδυνο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close