Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού εμφανίζεται η χαμένη αδερφή της Ασπασίας.

Ελπίζουμε να την βοηθήσει να ξεφύγει και από τον βούρκο του Δημοσθένη…

Εδώ και λίγο καιρό, βλέπουμε την Ασπασία να τυραννιέται ψυχολογικά, αναφορικά με την εξαφάνιση της αδελφής της, στην γη της ελιάς. Η ίδια εκμυστηρεύεται διαρκώς στην ψυχολόγο πως την σκέφτεται και πως αυτή η ιστορία την έχει στιγματίσει για πάντα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης καίει την καρδιά μιας γυναίκας

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη διώχνει τον Κωνσταντίνο μόλις τον βλέπει χωρίς να ξέρει

Η ψυχολόγος, θέλοντας να βοηθήσει την Ασπασία, τη συμβουλεύει να ψάξει τη χαμένη της αδελφή, μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, όπου δίνεις το DNA σου και εντοπίζουν χαμένους συγγενείς.

Η Ασπασία το σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά. Θέλει πολύ να βρει την αδελφή της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, για να το πετύχει. Βέβαια, τίποτα δε θα είναι εύκολο, στον μακρύ δρόμο που έχει να διανύσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης κυνικά και με περηφάνια παραδέχεται τους φόνους του

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το όπλο που “καίει” τον Ορέστη

Τελευταία Spoilers σύμφωνα με το youfly.com αναφέρουν πως η αδελφή της Ασπασίας θα εμφανιστεί, στην γη της ελιάς. Φυσικά, αυτό δε θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Ασπασία θα περάσει πολλά για να την βρει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εισβάλλει στο σπίτι της Ιουλίας και την λούζει με κατάρες

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Ορέστης θα ερωτευτεί

Θα καταφέρει να την αγκαλιάσει ξανά; Τι κρύβει αυτή η νέα γυναίκα που θα εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close