Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Ορέστης καίει την καρδιά μιας γυναίκας.

Λογικό δεν είναι; Εδώ καίει τις δικές μας που τον βλέπουμε από την οθόνη. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Στη Γη της Ελιάς, ο Ντάνος όπως σας έχουμε αποκαλύψει, εμφανίζεται ως Ορέστης στη Μάνη με μοναδικό στόχο του να μάθει τα ακριβή αίτια θανάτου του Κίμωνα.

Έχοντας κρύψει επιμελώς τους πραγματικούς σκοπούς του, ο γυμναστής με επιχείρηση στην Αθήνα λέει σε όλους ότι ήρθε στην Αρεόπολη ως τουρίστας, μαγεμένος από τις ομορφιές της. Βέβαια, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160

Όπως αλήθεια είναι ότι ο νεαρός γυμναστής έχει ξεσηκώσει όλους τους κατοίκους που προσπαθούν να μάθουν ποιος είναι. Κανείς δεν υποψιάζεται την πραγματική του ταυτότητα.

Ακόμη και ο Πότης που είναι…. Μανούλα σε κάτι τέτοια πέφτει σε τοίχο, μιλώντας με τον Ορέστη. Κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη, αφού ο Ορέστης είναι απόμακρος και προσπαθεί να κρατά τα τυπικά με όλους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι ο κρυφός δότης για τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος απεγνωσμένος αναζητά δότη

Βέβαια, ο Ορέστης, εκτός από ένας άνδρας γεμάτος μυστήριο, είναι και πάρα πολύ γοητευτικός. Και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον γυναικείο πληθυσμό της Αρεόπολης. Ειδικά μία γυναίκα γοητεύεται πολύ από την παρουσία τους και φροντίζει μάλιστα να του το δείξει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Άννα εντυπωσιάζεται από τον δυναμισμό του, αλλά και από την εμφάνισή του. Από την πρώτη στιγμή που ο Ορέστης θα πατήσει το πόδι του στη Μάνη, η Άννα τον προσεγγίζει έντονα και του κάνει κάποια μικρά δωράκια καλωσορίσματος.

Φυσικά, ο Ορέστης δεν το δέχεται και προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις. Πάντως η προσπάθειά του δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, αφού η Άννα αποδεικνύεται πολύ επίμονη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Νέα Τραγωδία τον βρίσκουν κρεμασμένο

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Σκοτώνουν την Εύα ;

Αυτή η επιμονή φέρνει βέβαια και τη ζήλια του Πότη, ο οποίος δεν κρύβει ότι θέλει την Άννα. Και προσπαθεί με κάθε τρόπο να φύγει εκείνη από το πλευρό του Ορέστη.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Πότης απέναντί του και πως θα εξελιχθεί αυτό το φλερτ; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ορέστης δεν έχει έρθει στη Μάνη για να ερωτευτεί. Τουλάχιστον προς το παρόν. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close