Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 26/11/23  έως 1/12/2023

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 26/10/2023 έως τις 1/12/2023.

Καλά θα πάει….

26/11/2023 Κυριακή

Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει 1.000.000 ευρώ μετά θάνατον. Η διαθήκη του έχει πέσει στα χέρια του, μετά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου του και τον τρώει η περιέργεια για την άγνωστη κληρονόμο.

Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου και θα πάρει το δικό του. Η Αριάδνη, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αν γεννηθεί αυτό το παιδί ξέχνα με – Η Ειρήνη εκβιάζει το Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη χάνει ξανά τη μαμά της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία φεύγει από τη Μάνη για να γεννήσει το μωρό της

Εκρηκτικές παραμένουν οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά, ενώ η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη.

Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία.

27/11/2023 Δευτέρα

Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά, κι αυτή τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους, όμως η ζήλια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους.

Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από το στρατό και γυρνάει στη Μάνη. Παράλληλα, ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: To μεγάλο μυστικό του Κουράκου βγαίνει στη φόρα

Η Γη της Ελιάς: Ένας νέος άντρας στην ζωή της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τελικά είσαι ίδια η μάνα σου- Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν

Η Αφροδίτη κι ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν από το γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα, καθώς το μυαλό του τρέχει στην Αριάδνη. Η Αμαλία κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς, ενώ ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα.

28/11/2023 Τρίτη

Η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη πως δεν σκοπεύει να κρατήσει το παιδί, καθώς έχει αποφασίσει να χωρίσουν, ζητώντας του διαζύγιο.

Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό. Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει και η Αμαλία είναι πάρα πολύ περιποιητική μαζί του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία εξοργίζει και τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Χρήστο και Αριάδνη

Η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Χρήστο, ο οποίος ενδίδει στο ενδιαφέρον του για εκείνη, παρότι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ο Παρασκευάς συνεχίζει να φλερτάρει με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της.

29/11/2023 Τετάρτη

Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παρα- δίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στο γάμο. θορυβεί πολύ τη Χάιδω.

Η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκεί να τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδραση της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον Μαυρίδης έρχεται από τη Βοστόνη και κλέβει την Καρδιά της Αθηνάς

Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στο γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν.

Ο Λυκούργος Μόλις παίρνει το αποτέλεσμα, αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία!

30/11/2023 Πέμπτη

Το γλέντι του γάμου ξεκινά και ο Πότης με την Άννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, ενώ η Αριάδνη ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο. Η απουσία του Δημοσθένη βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης εκβιάζει την Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Τελικά είσαι ίδια η μάνα σου- Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκτά πολλά χρήματα

Ο Κουράκος επισκέπτεται τον Ορέστη με σκοπό να του μιλήσει για τη Δήμητρα, αλλά κάτι που ακούει τον κάνει να νιώσει υπερβολικά άσχημα. Έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο και αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Αλκμήνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close