Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 38, 39 , 40 , 41 , 42:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 38 στις 6/11/2022

Επεισόδιο 38

Κυριακή

Η Αντιγόνη θoρυβημένη απο την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα της πρότεινε να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική ΔΕΝ είναι κόρη του

Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμο της με τον Λυκούργο σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. Η κίνηση της ωστόσο δεν θα έχει τα θετικά αποτελέσματα. Η Εύα από την άλλη ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους και ο Πότης άθελά του καίει την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι η κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 39 στις 7/11/2022

Επεισόδιο 39

Δευτέρα 

Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει, η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει την σχέση της με τον Θανάση, εκείνος όμως δεν χάνει χρόνο και αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια η Χρυσούλα πηγαίνει  στην Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή ζήτησε της ζήτησε να κάνει μάγια για να χωρίσει από τον Φίλιππο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παθαίνει αμόκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος

Μόλις το ακούει αυτό η Χάιδω αναλαμβάνει δράση, το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στην Μυρτάλη η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη, αργότερα ο Στάθης πηγαίνει στο τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.

Ο Χρήστος γυρίζει στο σπίτι τη στιγμή που η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα. Ο Χρήστος εξοργισμένος με με όσα αντίκρισε πηγαίνει στην Ισμήνη και τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει  στην Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει χωρίς εξηγήσεις.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 40 στις 8/11/2022

Επεισόδιο 40

Τρίτη 

Στο μεταξύ ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση.

Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη και δίνει ψεύτικες υποσχέσεις τους συνομιλητές του ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του, ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη έρχονται κοντά και η Αντιγόνη λυσσάει

Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική μαθαίνουν για τα μάγια και πλακώνονται με την Αρετή

Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δε μασάει τα λόγια της.

Η Μυρτάλη εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 41 στις 9/11/2022

Επεισόδιο 41

Τετάρτη 

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στην Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή η οποία νιώθει παραγκωρνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μείνει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χριστός και μην μπορώντας να βρει παρηγοριά αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική με την αδερφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για την συγγένεια του με την μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 42 στις 10/11/2022

Επεισόδιο 42

Πέμπτη

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα την σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία, παράλληλα η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλακτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία την ίδια ώρα στη Μάνη η Ιουλία συνειδητοποιώντας πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργο για να σας το γάμο τους είναι μάτια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν περιμένει παιδί η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στον Ισίδωρο

Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό της Μυρτάλης και ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Θα του αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της; Και αν ναι ποιανού είναι το παιδί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close