Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης παθαίνει αμόκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης.

Το νου σου κακομοίρα να κυλίσει ο Αλέξης ξανά την πάτησες…

Η Μυρτάλη πάει από το κακό στο χειρότερο. Σχεδόν όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, ακόμα και ο Χρήστος που δείχνει να μην της χαϊδεύει τα αυτιά.

Ο μόνος που μένει δίπλα της, εκμεταλλευόμενος μάλιστα την απομόνωσή της, είναι ο Αλέξης, από τον οποίο η Μυρτάλη γαντζώνεται και συνεχίζει αυτό το ερωτικό παιχνίδι που άρχισε μήνες πριν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη έρχονται κοντά και η Αντιγόνη λυσσάει

Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο. Η Ισμήνη δεν κάνει πίσω σε τίποτα και μάλιστα αποφασίζει να κρατήσει αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη. Από την άλλη, η Μυρτάλη πιστεύει ότι όλοι θέλουν το κακό της και συνωμοτούν γι’αυτό. Με λίγα λόγια, η κοπέλα βλέπει παντού εχθρούς.

Δίπλα της βρίσκεται μόνο ο Αλέξης, για τον οποίο αισθάνεται μια περίεργη ερωτική έλξη σε βαθμό πάθους. Έτσι τον καλεί στο σπίτι για να βρεθούν ερωτικά. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική μαθαίνουν για τα μάγια και πλακώνονται με την Αρετή

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική με την αδερφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Ο Χρήστος αποφασίζει να πάει πιο νωρίς στο σπίτι, καθώς η Μυρτάλη του κάνει συνέχεια παράπονα ότι έρχεται αργά και τη βρίσκει μονίμως να κοιμάται. Έτσι σκέφτεται να της κάνει έκπληξη και να πάει πιο νωρίς ώστε να έχουν χρόνο να βρεθούν οι δυο τους. Όμως την ώρα που γυρίζει στο σπίτι, βρίσκεται πάνω σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα. Ο Χρήστος τους βλέπει, ενώ αυτοί παραδομένοι στο πάθος του, δεν καταλαβαίνουν καν ότι δεν είναι… μόνοι! Έτσι ο Χρήστος, χωρίς να πει τίποτα, εξοργισμένος με όσα αντίκρισε, πηγαίνει στην Ισμήνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν περιμένει παιδί η Μυρτάλη

Η Ισμήνη τον βλέπει αναστατωμένο: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος.

Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα. Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της λέει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης παίρνει κρυφά δείγμα DNA και παγιδεύει την Αντιγόνη

Η Ισμήνη τα χάνει: «Όλα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι:

«Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται αν μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει το σημάδι που αθωώνει την Αθήνα

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο νέος άντρας που θα κάνει ευτυχισμένη την Εύα

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι και όντως μαζεύει τα πράγματά του λέγοντας απλά στη Μυρτάλη ότι χωρίζουν και φύγει χωρίς άλλη κουβέντα.

Εκείνη στην αρχή μένει άναυδη, αλλά αμέσως τα συναισθήματά της αλλάζουν και εντελώς αψυχολόγητα, πηγαίνει και ζητάει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Σωκράτης και Μάνος

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα μπλέκεται σε νέα περίεργα μονοπάτια

«Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Και γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της τονίζει.

Η Μυρτάλη ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά σε κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την Ράινα τελευταία στιγμή – Η πραγματική της ταυτότητα

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι πιάνει ο Χρήστος την Μυρτάλη και τον Αλέξη στο κρεβάτι

Φυσικά ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι: «Γιατί; Τώρα δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρυβόμαστε.

Μπορούμε να μείνουμε και μαζί αν θέλεις», της λέει, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη: «Ξέχνα το. Μαζί ζευγάρι δεν θα γίνουμε ποτέ, το κατάλαβες;», του ξεκαθαρίζει. Όπως καταλαβαίνεται ο Αλέξης παθαίνει αμοκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close