Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ο Κίμων και θα ταρακουνήσει όλη την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε να έρχεται ο Κίμων και θα ταρακουνήσει όλη την Μάνη.

Παιδιά ένα έχω να σας πω… Χαμός θα γίνει και φέτος…

Ένα ακόμη νέο πρόσωπο θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega. Ποιος είναι ο Κίμων;

Πρόκειται για το γιό του Δημοσθένη (Κούλλη Νικολάου) και της Ασπασίας (Βάσια Παναγοπούλου), τον Κίμωνα που θα δούμε να εισβάλλει στο νέο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ο Κίμων και θα ταρακουνήσει όλη την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Υπεράνω υποψίας ο Δημοσθένης

Ήδη ο Δημοσθένης με την Ασπασία όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς έχουν αναφερθεί στα δύο τους παιδιά και ειδικότερα στο Κίμωνα τον οποίο και αναμένουν κάποια στιγμή στη Μάνη όπως είδαμε να λένε κι οι δύο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Αυτό το διάστημα ο σκηνοθέτης της σειράς ο Ανδρέας Γεωργίου αναζητεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον προαναφερόμενο χαρακτήρα προκειμένου να ξεκινήσει το δυνατό συντομότερο γυρίσματα μιας και η Βάνα Δημητρίου έχει ήδη γράψει το σενάριο για το συγκεκριμένο ήρωα.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Εν αναμονή λοιπόν του ηθοποιού που θα κληθεί να υποδυθεί τον Κίμωνα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youfly.com, για περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια.

Εμείς στο daddy-cool.gr έχουμε πληροφορίες πως θα προσπαθήσει να εισβάλει στην ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Περισσότερα σε λίγες μέρες

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close