Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης είναι υπεράνω υποψίας.

Έτοιμοι για τον δεύτερο κύκλο γιατί βλέπω να έρχονται όλα μαζεμένα…

Ο Κουράκος πέρασε χειροπέδες στην Αθήνα και μπροστά στους έκπληκτους Ισίδωρο, Χάιδω, Λυκούργο και Μαργαρίτα. Η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη, ενώ η Μυρτάλη και ο Αλέξης αντάλλαξαν αναπάντεχα ένα παθιασμένο φιλί!

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στο φινάλε της πρώτης σεζόν της Γης της Ελιάς. Πολλά είναι όμως και τα ερωτηματικά που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού ως το φθινόπωρο, που η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει δυναμικά στους δέκτες μας…

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Το απόλυτο εφιάλτη ζει η Αθηνά, που μπαίνει σε ένα… σκοτεινό τούνελ όπου το οποίο δύσκολα θα καταφέρει να βγει. Ο Δημήτρης την εκβίαζε για καιρό, απαιτώντας απο εκείνη χρήματα προκειμένου να μην αποκαλύψει την παράνομη σχέση τους.

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν όμως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Εκείνη ξέσπασε και απαίτησε να εξαφανιστεί από τη ζωή της, αλλά ο Δημήτρης της… επιτέθηκε για να τη βιάσει. Οι δυο τους πάλεψαν με την Αθηνά να γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Λίγο αργότερα όμως κάποιος δολοφόνησε τον Δημήτρη… Το ηχητικό ντοκουμέντο από τον καβγά τους, αλλά και το DNA της Αθήνας πού βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος ανάγκασαν τον Κουράκο να της περάσει χειροπέδες στο γλέντι του γάμου της Βασιλικής και του Φιλίππου, χωρίς να νοιαστεί για το σκάνδαλο.

Η Αθηνά οδηγείται λοιπόν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η άτυχη γυναίκα φωνάζει ότι είναι αθώα, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η σχέση της με τον Δημήτρη έχει πια μαθευτεί. Η άψογη εικόνα που είχε χτίσει τόσα χρόνια στην κλειστή κοινωνία της Μάνης έχει καταρρεύσει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά Με ρόλο έκπληξη

Τα πιο κοντινά της πρόσωπα της γυρίζουν την πλάτη, γιατί αισθάνονται ότι πρόδωσε τη μνήμη του Ιπποκράτη και αξιοσέβαστο όνομα των Βρετάκων. Ο παλαιών αρχών Ισίδωρος, η Μυρτάλη ο Μάνος, η Ιουλία δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι τόσα χρόνια τους κορόιδευε.

Μόνη της παρηγοριά η μητέρα της, η Μαρία και η Μαργαρίτα, που γνώριζαν το ένοχο μυστικό της. Η Αθηνά αναγκάζεται να ομολογήσει στον Κουράκο όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά επιμένει ότι το μοιραίο βράδυ δεν ήταν εκείνη που τράβηξε σκανδάλη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης παίρνει πάνω του τον φόνο

Κανείς όμως δεν την πιστεύει… πρώτος και καλύτερος ο Κουράκος, που έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση της. Η Αθηνά νιώθει πιο μόνη απο ποτέ, ωστόσο ξέρει ότι για να γλυτώσει τη φυλακή θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να παλέψει για να αποδείξει την αθωότητά της.

Το… φλέγον ερώτημα παραμένει: ποιος έβγαλε από τη μέση τον Δημήτρη; Όλες οι ενδείξεις φωτογραφίζουν τον Δημοσθένη, που είχε ενοχληθεί από το θράσος του νεαρού, ενώ είχε αφήσει υπονοούμενα στον Κωνσταντίνο ότι, αν δεν συμμορφωθεί ο Δημήτρης, θα τον αναλάβει ο ίδιος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν εκείνος ως ηγετική μορφή του κυκλώματος, να φρόντισε να τον βγάλει από τη μέση. Και φυσικά τον βολεύει που κατηγορείται η Αθηνά. Άγνωστες πτυχές της σκοτεινής δράσης Δημοσθένη αποκαλύπτονται, αν και ο ίδιος συνεχίζει να διατηρεί προφίλ του καλού οικογενειάρχη παραμένοντας αρχικά τουλάχιστον υπεράνω υποψίας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close