Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη.

Παιδάκια λέτε να μας κάνει καμιά έκπληξη η Βάνα Αλέξη – Μυρτάλη; Εγώ πάντως θα το ήθελα.

Ένα μπερδεμένο κουβάρι είναι τα ερωτικά της Μυρτάλης! Το φλερτ με τον Χρήστο οδήγησε σε μία παθιασμένη νύχτα, όμως εκείνος στη συνέχεια έδειξε να κρατά μία απόσταση, με τη δικαιολογία ότι… πνίγεται στη δουλειά.

Ο Χρήστος είναι αρκετά διστακτικός γιατί έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο, ενώ στα νέα επεισόδια θα δούμε και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους επέστρεψε στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Η Μυρτάλη δεν έκρυψε την ενόχλησή της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταμάτησε να της αρέσει ο Χρήστος. Βέβαια τα παράξενα ερωτικά όνειρα που βλέπει τελευταία με πρωταγωνιστή τον Αλέξη την έχουν ταράξει πολύ.

Για καιρό τον έτρεμε και έφευγε μακριά μόλις τον συναντούσε, όμως σταδιακά σταμάτησε να τον φοβάται και άρχισε να του μιλά, έστω και με  σκληρότητα κάθε φορά που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Στον γάμο της Βασιλικής και του Φιλίππου ο Αλέξης την πλησίασε και χωρίς δισταγμό τη φίλησε. Εκείνη όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά ανταποκρίθηκε και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί γεμάτο πάθος.

Χρήστος και Αλέξης λοιπόν διχάζουν τη Μυρτάλη στα νέα επεισόδια. Ο Αλέξης είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να την κατακτήσει, ενώ ο Χρήστος δεν φαντάζεται πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο αντίζηλος του.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά Με ρόλο έκπληξη

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, η Μαργαρίτα, που είδε τον γιο της και τη Μυρτάλη να φιλιούνται, είναι ιδιαίτερα ανήσυχη, γιατί ξέρει πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία του Αλέξη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close