Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια:  106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112. Τι  θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 106  στις 19/12/21

Επεισόδιο 106

Η Βασιλική θα επικοινωνήσει με τον Στέφανο αλλά και πάλι θα αρνηθεί να δώσει πληροφορίες για το μέρος που βρίσκεται και με ποιον είναι εκεί. Παράλληλα, η Βασιλική και ο Φίλιππος, ανυπομονούν να έρθει το μωρό τους και  αγοράζουν ρουχάκια μωρουδιακά Και οι δύο, περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή στην Αθήνα.

Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στους Βρεττάκους πως αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, και πως ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος θα χαρούν πολύ  με τα νέα, και ανυπομονούν η Ιουλία, να είναι και πάλι ευτυχισμένη. Η Μυρτάλη λέει τα ευχάριστα νέα στον Στέφανο. Ο Στέφανος, για να είναι σίγουρος, πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του ανακοινώνει πως η Ιουλία θα παντρευτεί τον αστυνόμο Κουράκο. Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα.Τι θα κάνει για να αποτρέψει τον επικείμενο γάμο που έρχεται;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Η Χάιδω θα αναλάβει να μεγαλώσει το εγγόνι του Λυκούργου για να μπορέσει να τον βοηθήσει. Έτσι, εκτελεί χρέη νταντάς και ο Λυκούργος, βλέπει για πρώτη φορά την τρυφερή πλευρά της, και δεν μένει ασυγκίνητος.

Η Μυρτάλη θα πάρει την έγκριση για το δάνειο που περίμενε και  θα ανακοινώσει στην Ισμήνη πως μπορούν πλέον να προχωρήσουν, στην αγορά των μηχανημάτων που χρειάζονται για το νέο τους ξεκίνημα. Οι συσκευασίες με το νέο λογότυπο της εταιρείας θα φτάσουν  στο ελαιοτριβείο. Παράλληλα όμως, η Μυρτάλη και ο Λυκούργος ετοιμάζουν νέο εξώδικο που θα ανατρέψει πάλι τις ισορροπίες…. Τι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα φέρει;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 107 – 108   στις 20/12/21

Επεισόδιο 107 – 108

Ο Ισίδωρος θα επισκεφτεί την Αντιγόνη στο σπίτι της και, για πρώτη φορά, πατέρας και κόρη θα προσπαθήσουν επιτέλους να φτιάξουν τη σχέση τους.

Η Μάρθα θα μάθει  όλη την αλήθεια για τους γονείς της και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Μυρτάλη, θα πάει  για φαγητό με την Ιουλία και τον αστυνόμο για να συνεννοηθούν για τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Μάνος θα βγει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη, και εκεί η Ζωή θα τον φλερτάρει  πολύ έντονα. Πως θα αντιδράσει ο Μάνος; Ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος λαμβάνουν το δευτερό  εξώδικο από τη Μυρτάλη και θα έρθουν, σε μεγάλη ρήξη μεταξύ τους.

Παράλληλα η Ιουλία με τον  Αστυνόμο κουράκο, θα ορίσουν ημερομηνία και θα βρουν την εκκλησία που ήθελαν  για τον γάμο τους. Ο Μάνος θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, εκείνη όμως δεν κάνει πίσω με τίποτα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από τον Κωνσταντίνο

Ο Στάθης τρελαμένος, όσο ποτέ άλλοτε θα μπουκάρει μέσα στο σπίτι της Ιουλίας και θα της ζητήσει εξηγήσεις για τον γάμος της με τον αστυνόμο Κουράκο. Ενα τραγικό γεγονός συμβαίνει. Το ελαιοτριβείο  θα πάρει φωτιά κι ο Αποστόλης θα μπει μέσα, βάζοντας σε  κίνδυνο τη ζωή του για να καταφέρει να σώσει την Ευτυχία.  Θα τα καταφέρει ο Αποστόλης να την σώσει ή είναι αργά;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 109 – 110   στις 21/12/21

Επεισόδιο 109 – 110

Ο Αποστόλης θα πάει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του απολογηθεί. Η Μυρτάλη, με τους Βρεττάκους, παίρνουν την απόφαση, να πάνε όλοι μαζί στο σημείο που δείχνει ο χάρτης  που έχουν για να καταφέρουν βρούν τον θησαυρό. Η Ευτυχία, ευτυχώς είναι σώα μετά τη φωτιά, αρχίζει να βλέπει τον Αποστόλη με άλλο μάτι και ξυπνούν μέσα της συναισθήματα που δεν είχε νιώσει ποτέ  μέχρι σήμερα.

Ο Μάνος  θα βάλει τελεσίγραφο στον Ισίδωρο. Ο Μάνος απαιτεί να μεταφέρει ο Ισίδωρος όλη τους την περιουσία στο όνομά του. Ο Κουράκος θα καλέσει τον Στάθη στο τμήμα και θα του κάνει μια κουβέντα για την Ιουλία και τον γάμο τους. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος θα ανακοινώσουν  στον Αποστόλη ότι τον υποβιβάζουν από υπεύθυνο του ελαιοτριβείου. εκείνος όμως δεν δέχεται. Θεωρεί την υποβίβασή του σαν εξευτελισμό και τους δηλώνει την παραίτηση του. Λίγο μετά, ο Αποστόλης, απελπισμένος και υπό την επήρεια πολύ αλκοόλ, θα βρει τον Ανέστη στον ελαιώνα και οι θα πιαστούν στα χέρια.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 111  στις 22/12/21

Επεισόδιο 111

Ο Ανέστης  θα ενημερώσει τον Δημήτρη  για το ότι ο Ισίδωρος, έχει χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του.Αυτή ή πληροφορία δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου, οποίος θα δώσει την ανάλογη εντολή…. Ποια θα είναι αυτή ή εντολή;

Η Μαργαρίτα θα πάει ένα ταξίδι στην Αθήνα με τη Μάρθα, η οποία θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα της. Το ταξίδι, αυτό όμως, θα λήξει άδοξα.

Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου. Παράλληλα ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιεί καθημερινά σκέφτοντας τον επικείμενο γάμο. Για αυτό θα κάνει  ακόμη μια  προσπάθεια να πλησιάσει την Ιουλία και να την αποτρέψει να παντρευτεί τον ΓιώργηΗ Ιουλία όμως είναι ανένδοτη.

Ο Αποστόλης, θα πλησιάσει την Ευτυχία, αποφασισμένος να της δώσει μια τελευταία ευκαιρία κι εκείνη του ομολογεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Ο Ανέστης θα ξεκινήσει να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που θα δυσαρεστήσει πολύ την Αθηνά.

Για κακή της τύχη, όμως, μια είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα για τη μητέρα της, θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται. Πως θα αντιδράσει η Αθηνά;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 112  στις 23/12/21

Επεισόδιο 112

Το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές, ολων των άμεσα εμπλεκόμενων σε αυτή την ιστορία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Η Αθηνά θα φύγει σαν κυνηγημένη και θα πάει στο Σούνιο, ενώ ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον έχει πετύχει τους σκοπούς του. Τη χαρά του τη χαλάει η ληστεία που γίνεται, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του και η βιαιότητα με την οποία φέρονται οι ληστές στον ίδιο και την Ιουλία.

Ο Μάνος  θα επισκεπτει τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο κι εκεί θα μάθει κάτι που θα αλλάξει τελείως την τροπή των γεγονότων σχετικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο.

Η Αθηνά θα πάρει την απόφαση να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και να αποχωρήσει από τη Μάνη. Αυτό θα του το ανακοινώνει πριν προλάβει να την εμποδίσει η μητέρα της.

Τι θα γίνει με τον Γαμo της Ιουλίας;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close