Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ζητά συγχώρεση από το Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές, καθώς η Χάιδω ζήτα συγχώρεση από το Στάθη.

Είναι ειλικρινής ή κάτι σχεδιάζει πάλι;

Στα επόμενα επεισόδια στη σειρά η Γη της Ελιάς, θα δούμε τη Χάιδω να κάνει μία ανατρεπτική κίνηση. Η Χάιδω ζητά τη συγχώρεση του Στάθη, έτσι ώστε να καταφέρουν να τελειώσει, επιτέλους αυτή η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ζητά συγχώρεση από το Στάθη

Είχαμε δει τη Χάιδω μετά το θάνατο του άντρα της και της κόρης της, να απειλεί Θεούς και δαίμονες, με την οικογένειά του Στάθη να είναι πάλι στο επίκεντρο. Όμως, όταν η Χάιδω θα ανακαλύψει, τον δολοφόνο ή μάλλον τους δολοφόνους της κόρης της  δείτε εδώ, και μετά από την εξέλιξη που έχουν οι σχέσεις με τον γιο της, θα την  δούμε στα επόμενα επεισόδια να αλλάζει τελείως.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ζητά συγχώρεση από το Στάθη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Χάιδω, αποκομμένη από όλους και από όλα. Ο Φίλιππος και ο Λυκούργος την έχουν εγκαταλείψει μετά τα γεγονότα που έχουν συμβεί, και όλο το χωριό της έχει γυρίσει την πλάτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Αλέξης- Πως πεθαίνει;

Μετά τη δολοφονική επίθεση που θα δεχτεί, η Χάιδω θα κάνει μία ενδοσκόπηση και έτσι θα πάρει την απόφαση να πάει να βρει τον Στάθη και να του ζητήσεις συγνώμη .Η Χάιδω θα αλλάξει πολύ, διχάζοντας όλους του υπόλοιπους. Δεν τη θέλει άλλο αυτή τη βεντέτα που μόνο αίμα έχει φέρει .Το καλό αυτής της υπόθεσης είναι ότι ο Στάθης, θα δεχτεί τη συγνώμη από τη Χάιδω.

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Η Χάιδω θα αλλάξει πολύ, διχάζοντας όλους του υπόλοιπους.

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω ζητά συγχώρεση από το Στάθη

Μετά από αυτές τις εξελίξεις,  Αυτή η βεντέτα αρχίζει να ηρεμεί. Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά  γη της ελιάς, να σταματούν, τα επεισόδια ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Μετά από την κίνηση της Χάιδως, θα δούμε το Λυκούργο να την ξανά πλησιάζει. Έρχεται επιτέλους η πολυπόθητη ηρεμία ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ή μήπως η Χάιδω κάτι ετοιμάζει πάλι;  Κάτι πολύ μοχθηρό που δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς; Θα τα δούμε όλα στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close