Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία περιμένει παιδί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολύ ευχάριστες καθώς η Ιουλία περιμένει παιδί. Η Ιουλία έγκυος για πρώτη φορά.

Ένα γεγονός θα φέρει τεράστια σύγχυση στους Βρεττάκους. Φαίνεται πως οι πιέσεις του Κουράκου έπιασαν. Η Ιουλία είναι έγκυος και ο φόβος της δεν κρύβεται, στην γη της ελιάς. Από τη μία πλευρά τρέμει στην ιδέα για το βήμα αυτό, από την άλλη, όμως, χαίρεται που θα φέρει στον κόσμο ένα μικρό πλασματάκι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία περιμένει παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης καταστρέφει τη Μαργαρίτα

Το ζευγάρι δε θα προλάβει να χαρεί αυτό το γεγονός. Ως τότε, πολλά γεγονότα θα έχουν αλλάξει τη ζωή τους. Ο Κουράκος θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο… Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, με μία σφαίρα στο στήθος να τον ωθεί κοντά στο θάνατο.

Το ένα χειρουργείο μετά το άλλο θα κορυφώσουν την αγωνία. Η Ιουλία σπαράζει στα νοσοκομεία, ικετεύει τους γιατρούς να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, για να σώσουν τον αγαπημένο της…

Δείτε ακόμη Η Γη τη Ελιάς: H Βασιλική γεννά πρόωρα και κινδυνεύει

Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία περιμένει παιδί

Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία περιμένει παιδί

Τα ευχάριστα νέα, όμως, δε θα αργήσουν να έρθουν. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινου στο TV24, η Ιουλία θα μείνει έγκυος στην γη της ελιάς, παρόλο που στην αρχή δεν ήθελε και έδειχνε αρνητική. Θα διοργανώσει ένα όμορφο δείπνο για τον αγαπημένο της, θέλοντας να του ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Την ίδια στιγμή, θα ξεκαθαρίσει στον Στάθη πως είναι έτοιμη να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή σύμφωνα με το Youfly, πλάι στον Γιώργη. Εκείνος, συνειδητοποιώντας πως δε μπορεί να την έχει πια, αποχωρεί σιωπηλά, αφήνοντάς τη να ζήσει ευτυχισμένη στο πλευρό άλλου. Θα καταφέρει η Ιουλία να φτιάξει την οικογένεια που ζητά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close