Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη. 

Εμ Ιουλία…όταν μου την χαϊδεύεις όλα αυτά τα χρόνια, αυτά γίνονται…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει

Η Μυρτάλη από την στιγμή που πήρε στα χέρια της το 51% των επιχειρήσεων των Βρεττάκων έχει αλλάξει πολύ. Έχει γίνει αλαζονική, αυταρχική, νευρική και διεκδικεί όλο και περισσότερα πράγματα όχι από φιλοδοξία ή εργατικότητα αλλά επειδή θεωρεί ότι όλος ο κόσμος της ανήκει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το παιδί του Κουράκου

Σε αυτό βέβαια ευθύνεται κατά έναν τρόπο και η Ιουλία, που τόσα χρόνια ντάντευε και δικαιολογούσε την Μυρτάλη σε οτιδήποτε κι αν έκανε. Η Μυρτάλη, δεν διστάζει να πάει κόντρα ακόμη και στον Ισίδωρο. επειδή δεν την άφησαν να πει τον λόγο της, στην απονομή των βραβείων επιχειρηματικότητας.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς

Στα τελευταία επεισόδια λοιπόν θα δούμε την Μυρτάλη να γίνεται μισητή σε όλη την Μάνη. Συμπεριφέρεται άσχημα στους εργάτες, δεν σέβεται τους μεγαλύτερους όπως είναι ο Ισίδωρος, ο Ιάκωβος και η Ιουλία, ξεσπάει τα νεύρα της στους συνεργάτες της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες

Νομίζει ότι όλος ο κόσμος της ανήκει και θέλει να παίρνει ριψοκίνδυνες αποφάσεις για την επιχείρηση χωρίς να συμβουλευτεί κανέναν. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι θα έρθει όταν η Άννα κάνει ένα λάθος στην δουλειά και η Μυρτάλη της μιλήσει με τον χειρότερο τρόπο.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω

Η Ιουλία βλέπει στα μάτια της Μυρτάλης τον Ιπποκράτη και φοβάται για την εξέλιξη της ανιψιάς της. Προσπαθεί να της μιλήσει και να της βάλει μυαλό, να την κάνει να καταλάβει ότι ο τρόπος της δημιουργεί εχθρούς και όχι συμμάχους όμως η Μυρτάλη δεν ακούει κανέναν. Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την νεαρή πρωταγωνίστρια; Θα το δούμε στην συνέχεια.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close